15 Mart 2015 Pazar

DEĞERLENDİRME YELEK DİKİMİ

Değerlendirme yapmadan duramayan tokideki ses yine boş durmadı!...

Bu sefer bir yelek diktim... Aslında bu yeleği dikeli uzun zaman oldu. Ama maalesef ki araya başka konular girince -arada kaynamış o yüzden bende bu değerlendirme postumu yayınlamayı unutmuşum. Şu aralar farkındayım sürekli geç kalınmış postları yayınlıyorum. Ama ne yapayım arşivim boşalsın istiyorum. Malum sırada yazılmayı bekleyen bir sürü yeni konular var. Onlara yer açılması lazım... :)


Yukarıda ki fotoğrafta da gördüğünüz lacivert kadifeli yeleği; kullanılmayan dip köşelerde bekleyen bir elbiseden çevirdim. Havalar biraz ısınıp montlar üzerimizden çıkınca giyilmek üzere şu anda gar dolabımın baş köşesinde bekliyor.


Değerlendirme yeleğimi nasıl diktim?

Değerlendirme yeleğimi yine yukarıda ki fotoğrafta gördüğünüz elbiseyi önce üst askı kısımlarını kesip, tam ortasından boydan boya kestim. Daha sonrada yanlarda kol boşluğu kadar birer boşluk halinde kestim. Son olarak da bir dikiş makinesi ile kenar dikişi vede omuz kısımlarını diktim. Vee böylece yeleğimi bitirmiş oldum.

İnşallah ilerleyen günlerde bu yeleğimi kombin yapıp giyerim, o zaman buraya da eklerim. Şimdilik benden bu kadar yeni değerlendirme postları gelecek aklımda yine bir sürü projeler var beklemede kalın... :)

Hoşça kalın.

4 yorum:

  1. Yeleği çok sevdim. Kombinini bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bloğuma hoş geldiniz tamam gelirim :)

      Sil