29 Ağustos 2017 Salı

Miray Su 4 Aylık

Bal kızım 4. ayına bu ayın 17 sinde girdi. Artık bebeklik döneminden yavaş yavaş çocukluk dönemine doğru adım atmaya başladı. Yatarken sürekli kafasını kaldıran kızımın ellerinden tutup kaldırdığımızda kendini zorlayarak kalkıp, ayağını yere bir müddet basıp, ayakta durabiliyor. Sonra tabi bacakları yorulduğu için hemen basmayı bırakıyor.

4 Aylıkta 2 tane aşısı vardı. Onu yaptırmaya giderken hemen bir calpol içirdim ki. Aşı olduktan sonra ateş yapmasın diye. (Çok şükür ki yapmadı da...) Kızım bu aşı olayını da diğer aşıları gibi öyle abartılı bir ağlama şeklinde değilde. Acıdığını ifade etmek için kısa bir ağlama sonrasında benim yanağıma sarılıp, göz yaşlarını silerek salya sümük yanağımı emmeye koyuldu... :)

Boyu 65 cm; kilosu ise 6.300 grammış. Kilo alımı yine çok fazla değil. Ancak geçen aya göre 300 gram daha fazla. Yani toplamda 600 gram almış. Buda çok normalmiş. Çünkü artık kızım iyice hareketlendiği için kilo alımları bun aylarda az olurmuş.

4 aylık bebek günlüğü

Bundan sonraki kızımın ve bizim fotoğraflarımızda yüzümüzde bir efekt, kalp ve yazı olmadan bloğumda yer alacak. Babamızdan izini kaptık. ;) Tabi bir maşallahınızı alırız artık.

4 aylık bebek günlüğü yazım için yine diğer aylarda olduğu gibi hemen bir konsept belirleyip, fotoğraf çekimi yaptım. Gökyüzündeki yıldızda sallanan bir adet Miray Su :)

3 aylıkken ellerini ağzına alıp, emen kızım bu ayda elini emmeye devam ediyor. Hatta bazen elini ağzıma öyle bir sokuyor. Ve hemen ardında midesi bulanıp, öğcümeye başlıyor.

Kusması bu ay iyice azaldı. Hatta neredeyse yok denecek kadar azaldı. Ama bu seferde ağzında salya akıtmaya başladı. Hayır, hayır diş çıkarmıyor. Ama 4 aylık bebek gelişimlerini okuyup, öğrendiğime göre diş çıkarma faaliyetine bu aylarda salya akıtarak ve eline aldığı her şeyi ağzına götürerek belli edermiş. O değilde bu şekilde devam ederse bizim kusmuklu prenses, olacak salyalı prenses!...

Geçen pazar günü gittiğimiz piknikte babaannesi kucağına alınca içli içli ağladı. Hatta gözlerinden dahi yaş gelerek ağladı. Hemen ben kucağıma aldım. Ama ağlamayı kesmedi. Halen devam etti. Sonra onun yanağını yanağıma dayayıp, dandini dandini destana ninnisini söyleyince hemen güldü. Zaten akşamları uyuyamadığı zaman ayağımda onu sallarken bu ninniyi söylüyorum. Ninniyi duyunca gözlerini kocaman açıp, kıkırdayarak gülüyor. Babası da bana gülüp: ''Senin ninni kızıma komik geliyor'' diyor. Hemen kendi başka bir ninni söylüyor. Güya onun ninnisini sevecekmiş. Ama kızım o ninnide de güldü. Anlaşılan bu kız ninnileri komik buluyor. Halbuki oğullarım ninni duyunca hemen ağlamayı ve gülmeyi kesip, öylece beni dinlemeye koyulur. Sonrada bir müddet sonra göz kapakları kapanmaya başlardı. Bu kız abilerinden farklı olduğunu ninnileri komik bulmaya başlayarak bir kez daha gösterdi.

Şimdi yazdıklarıma baktım da yine doldurmuşum. Yazdıkça yazasım geliyor. Yazdıkça aklıma başka şeyler geliyor. ve 'Bu önemli. Bunu yazayım' diyorum. Onu yazarken başka bir şey geliyor. 'Bunu da yazayım' derken ben sayfalarca yazı yazacağım bu şekilde gidersem. En iyisi mi yazmayı burada keseyim. 🙈🙊


24 Ağustos 2017 Perşembe

Bayat Ekmekli Ton Balığı Köftesi

İçerisinde A, D, E, B2, B12, B3 ve kalsiyum, selenyum, folik asit ve fosfor barındırıyor. Protein bakımından zengin. Kan basıncını düşürülmesinde etkili. Beyin fonksiyonlarını geliştiren. Ve ayrıca alzheimerı önlemeye yardımcı olan balığın faydalarını yaz yaz bitmez. Neredeyse ölümden başka her şeye faydası olan balığı çocuklarımıza bol bol yedirelim. Tabi çocuklar yanında kendimizde yemeyi ihmal etmeyelim.

Balığı bazı çocuklar ayıla bayıla yerken; bazı çocuklarda burun kıvırır. Bu gibi durumlarda balık yemek istemeyen çocuklar için özellikle ton balığı köftesi yapıp yedirmenizi öneririm. Çünkü bu köftenin içindeki ton balık hiç anlaşılmıyor. Hani şu balıklara has olan koku varya; onu dahi almıyorsunuz.

Birde bu ton balığı köftesini bayat ekmekle yaparsanız. Oooo yemede yanında yat tarzında lezzetli, faydalı ve bayat ekmek değerlendirme tariflerine çok güzel bir seçenek oluyor.

İsterseniz daha fazla zaman kaybetmeden tarifi yazmaya koyulayım da, hemen yazıp sizlerle paylaşayım. Hıı olma mı? 😉


Bayat Ekmekli Ton Balığı Köftesi


Bayat ekmekli ton balığı köftesi malzemeleri

  • 1 kutu konserve ton balığı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet yumurta
  • 1 demet maydanoz
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam nane
  • 1 tutam kırmızı biber
  • 1 tutam karabiber
  • 1 adet bayat ekmek (robottan çekilmiş olacak)

Bayat ekmekli ton balığı köftesi nasıl yapılır?

İlk olarak ton balığının konserve kutusunu açılıp, içindeki yağın birazını süzün. Daha sonrada içinde robottan çektiğiniz bayat ekmeklerin olduğu yoğurma kabının içine tüm konserve balığı aktarın.

Daha sonrada ister robottan çektiğiniz, isterseniz de rendelediğiniz kuru soğanları da aynı yoğurma kabına koyun.


Bayat ekmekli ton balığı köftesi nasıl yapılır?



Sonrada ince ince doğradığınız maydanozları, tuz, nane, kırmızı ve karabiberleri de ekleyin. En son tüm malzemelerin içine yumurtayı da kırıp köfte harcını bir güzel yoğurun.

İyice yoğurdunuz bayat ekmekli ton balığı köfte harcını sonra istediğiniz köfte şeklini vererek tüm harcı bitirin. Ben klasik oval şekilde olan köfte şeklini verdim.

Sonrada bir tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koyup, kızdırın. Kızdırdığınız yağa şekillendirdiğiniz köfteleri döşeyip, arkalı ve önlü kızartın. Bu şekilde az yağ ile kızarttığınız zaman öyle cıvık cıvık yağlı köfteler olmuyor. Onun yerine sanki ızgarada pişirilmiş gibi lezzetli oluyor.


Bayat ekmekli ton balığı köftesi nasıl yapılır?



Ben bayat ekmekli ton balığı köftesini akşam yemeğine yapmıştım. Yanına birde nohutlu bulgur pilavı yapıp, ayranla yemiştik. Çocuklarım zaten balığı her türlü sevdikleri için ayıla bayıla yediler. Hatta bana: ''Anne köftelerin içine balık koymak yerine önümüze sade olarak getirsen de biz yerdik.'' dediler. Gerçekten de yiyorlar. O yüzden ben bu köfteden öyle sık yapmıyorum. Hatta bugüne kadar sadece 2 kez yaptım diye hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam.

Ama yukarıda da yazdığım gibi özellikle eşi ve çocukları balık sevmeyen kişilere bu köfteyi şiddetle öneririm. Kesin yapın. 🙆

18 Ağustos 2017 Cuma

Kullanım Kolaylığı ve Estetik Bir Arada

Derin dondurucuların faydalarını anlatarak zamanınızı almayacağım, uzun süreli gıda depolama için başka bir seçeneğin olmadığını zaten biliyorsunuzdur. Henüz bilmiyorsanız da, bu yılki Kurban Bayramı’nda öğreneceksiniz zira etleriniz buzdolabı içerisinde en fazla bir hafta dayanacak! Yani ister et, isterse de diğer gıdalar için uzun süreli depolama yapmak istiyorsanız, bir derin dondurucu kullanmanız gerekiyor. Bu bakımdan iki seçeneğiniz var: yatay ve dikey derin dondurucu modelleri. Yatay olanlar bir sandığı andırıyor ve kapakları üst kısımda yer alıyor. Dikey olanlar ise aynı bir buzdolabı gibi: Kapakları ön kısımlarında bulunuyor ve (isminden de tahmin edebileceğiniz gibi) dik şekilde kullanılıyorlar. Ben, tercihimi dikey derin dondurucu modellerinden, hatta daha net söyleyecek olursak, UED 5170 DTK A++ modelinden yana kullandım.
                                                               
Neden derseniz, her şeyden önce Uğur Soğutma markası güven veriyor. 60 yılı aşkın bir süredir derin dondurucu üretiyorlar ve bu nedenle benzersiz bir uzmanlıkları bulunuyor. Unutmayın, bu cihazları on yıllar boyunca kullanmak için alıyorsunuz ve he sağlamlıkları, hem de servis ağlarının yaygınlığı önem taşıyor. Uğur Soğutma, her iki bakımdan da beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Gelelim tasarıma: UED 5170 DTK A++, dikey bir derin dondurucu modeli. Ben bu tasarımı seviyorum zira kullanması daha pratik geliyor: Aynı bir buzdolabı gibi rahatça kullanabiliyor, hatta buzdolabının yanına koyarak uyumlu ve estetik bir görünüm elde edebiliyorsunuz (ben öyle yaptım, tavsiye ederim).
UED 5170 DTK A++ yalnızca 46 kilo, yani kimseyi çağırmama gerek kalmadan bir köşeden diğerine kolayca taşıyabiliyorum. İç hacmi 170 litre, sadece benim değil, komşularımın gıdalarını bile depolamaya yetiyor! A ++ enerji sınıfında olduğu için, neredeyse hiç elektrik harcamıyor. En sevdiğim özelliği de, elektrik kesintilerinde bile içindekileri 15 saat boyunca korumaya devam edebilmesi oldu. Sık sık kesinti yaşanan bir yerde oturuyorsanız, emin olun bu özellik çok işinize yarayacak. Satın almak için https://satis.ugur.com.tr/item/ued-5170-dtk-a/100028 adresini kullanmanızı tavsiye ederim, peşin fiyatına 12 taksit yaptırarak kredi kartınızla alabiliyorsunuz. Geniş iç hacimli, dayanıklı, pratik ve uygun fiyatlı bir derin dondurucu arıyorsanız, UED 5170 DTK A++ modelini gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
                                     
Bir boomads advertorial içeriğidir.

17 Ağustos 2017 Perşembe

Büyük Beden Gecelik Modelleri

Özellikle son dönemlerin en önemli sağlık problemlerinden bir tanesi de, hiç şüphesiz ki fazla kilo. Bu sorun, beraberinde getirdiği sağlık problemlerinin yanı sıra fiziksel görünümde de görsel rahatsızlıklara sebep oluyor. Zira fazla kilo söz konusu olunca özellikle bayanlar, tüm giyim ürünlerinde dilediği kıyafeti bulmakta zorlandığı gibi gecelik modelleri seçiminde de bir hayli sorun yaşamakta. Bununla birlikte tüm bunlara çare olarak her kiloya uygun gecelik modellerine gereksinim olduğunu fark eden iç giyim sektörleri, bu konuda alarma geçti ve en güzel Büyük Beden Gecelik modellerini müşterileri ile buluşturdu.

Büyük Beden Gecelik Modelleri


Siz de göz zevkinize en iyi şekilde hitap edebilecek olan ve bedeninize uygun zengin bir yelpazeye sahip büyük beden gecelik modellerine sahip olabilmek İçin online alışveriş sitemizde yer alan birbirinden şık ve göz kamaştırıcı gecelik modellerine göz gezdirebilir, dilediğiniz modele istediğiniz an sipariş yoluyla sahip olabilirsiniz. Böylece siz de en beğendiğiniz modelin bedeninize uygun seçeneğini satın alarak rahatlıkla keyfini sürebilirsiniz.


Her Model ve Renkte Büyük Beden Gecelik Modelleri 

Sitemizde yer alan büyük beden gecelik modelleri o kadar geniş bir seçenek yelpazesine sahip ki beğendiğiniz modelin yanı sıra arzu ettiğiniz renk seçeneklerini de geceliklerde kolaylıkla bulmanız mümkün. Siyahtan fuşyaya, ekru ve aklınıza gelebilecek diğer tüm renkleri büyük beden gecelik modellerinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Estetik mükemmelliğin yanı sıra bir o kadar da kullanışlı ve rahat olan bu Gecelik Modelleri sizleri her anlamda memnun edecek ve kendine hayran bırakacak. Bu gecelikler içerisinde kendinizi tıpkı bir kuş gibi hafif hissedecek, en güzel gecelerinizi yine bu geceliklerle yaşayacaksınız.

Büyük Beden Gecelik Modelleri

Büyük beden seçeneklerimiz elbette ki yalnızca Fantazi Gecelik takımları ile sınırlı değil. Bedeninize uygun her türlü büyük beden iç giyim modellerine sitemiz üzerinden rahatlıkla göz gezdirebilir, dilediğiniz gibi inceleyebilirsiniz.

Eğer siz de en estetik ve en kullanışlı büyük beden iç giyim modellerini satın almak istiyorsanız hemen sitemize tıklayın ve en iyi kaliteye aynı zamanda en uygun fiyata sahip olun. Unutmayın, bunun için yapmanız gereken sadece sitemizi ziyaret etmek ve dilediğiniz ürünü tek tıkla satın almak.

Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

15 Ağustos 2017 Salı

Tırtıl Kurabiye Tarifi

Okullar hazır yaz tatilindeyken bu kurabiyelerden yapın; çocuklar sabah kahvaltısında yada öğlen arası atıştırmalık olarak yanında bir bardak süt eşliğinde çok güzel yiyorlar. Üstelik bu tarz kurabiyelerin lezzetli olup, olmadığını anlamak için çocukların lezzeti denemesi gerekiyor. Onlar sırf çok emek harcanarak yapılmış, olmamış diyerek haksızlık etmeyeyim. Demez. Olmamışsa direk yüzüne ''Olmamış...'' Der. Ama olmuşsa da ağzında kurabiye parçacıkları savrularak; ''Immm çok güzel olmuş!'' Der. Bizimde evin gurmesi olan Efe den bu kurabiye geçti. Üstelik bir kez değil. Birkaç kez yapılıp, beğenildiği için gönül rahatlığı ile arşivimde bekleyen tırtıl kurabiye tarifini bugün sizlerle paylaşmak istiyorum...


Tırtıl kurabiye nasıl yapılır?


Tırtıl kurabiye gördüğünüz üzere sahip olduğu şekilden dolayı tırtıl adını almış. Bu şekli küçük bir aparat sayesinde çok kolay şekilde elde edebiliyorsunuz. Aşağıdaki resim kolejinde de gördüğünüz üzere küçük huni şeklinde olan bu aparatı, züccaciye, mutfak ıvır zıvırı satan market reyonunda, milyoncularda yada pazardan bulabilirsiniz. Ben yaklaşık 4 sene önce bir pazardan 1,5 TL ye almıştım. Şimdi de olsa olsa 3 TL olmuştur diye tahmin ediyorum.

Tırıl kurabiye malzemeleri

  • Yarım Paket oda sıcaklığında margarin
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı nişasta
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

Tırtıl kurabiye nasıl yapılır?


İlk olarak oda sıcaklığında beklettiğiniz tereyağını yoğurma kabına alın. Daha sonrada şeker, sıvı yağ, yumurtayı ekleyip, iyice karıştırın. Sonra nişasta, kabartma tozu ve vanilyayı da ilave edip, azar azar un ekleyerek yoğurun. Kulak memesi diye tabir edilen yumuşaklığa gelince yoğurmayı bırakın. Yani yumuşak bir hamur olacak. Ama ele yapışmayan yumuşaklıkta bir hamur olacak.

Tırtıl kurabiye nasıl yapılır?
Sonrada yoğurduğunuz hamurdan bir parça alıp tırtıl kalıbına koyunSonrada yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi parmağınız ile bastırarak, kalıptan istediğiniz uzunlukta tırtıllar oluşturun. 
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine tırtılları sıktıktan sonra önceden ısıtılmış fırında 180 derecelik ısıdaki bir fırında kenarları hafif pembeleşene kadar pişirin. Sonrada soğumaya bırakın. Soğuyan kurabiyelerin üzerine en son süzgeç ile pudra şekeri serpiştirin.
Tırtıl kurabiye nasıl yapılır?
Sonrada bir fincan kahvenizin yanında eşlik edebilecek lezzet ve görüntüde harika tırtıl kurabiyeleriniz olmuş olur. Tabi çocuklardan size kalırsa. 🙈
Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin ve afiyetler olsun!

14 Ağustos 2017 Pazartesi

Bütçenize Uygun Oteller MNG Turizde!

Ailecek gezmeye ne kadar düşkün bir aile olduğumuzu anlamışsınızdır. Ki en son 2.5 aylık kızım ile çıktığımız Amasra ve Safranbolu seyahati her şeyin özeti...
Tatil denilince benim ilk aklıma oradaki tarihi ve kültürel zenginlikleri görmek, en meşhur yemek ve içeceklerini tatmak gelir. O yüzden bizim tatillerimiz bir otele tıkılı kalmaktan ziyade. Gezmek, gezmek, gezmek!... Şeklinde olur...

Gezmek eğlenmek iyi hoş; lakin birde bu gezip-tozmanın maddi bütçe durumu var. Bütçenizi sarsmadan size en uygun otellerde kalmak istiyorsanız. İlk olarak nerede tatil yapacağınıza karar verin. Daha sonrada tatil yapacağınız yere uygun, konforlu bir otel seçin. Çünkü gezip, eğlenip, keşif yaptıktan sonra güzel bir duş ve konforlu bir yatakta dinlenmek gerekli. Böylece ertesi güne yine zinde ve dinlenmiş şekilde başlayabilirsiniz. İyi bir otelde kalmıyorsanız. Yeteri kadar dinlenememişseniz. O tatil sizin için berbat bir tatil olmaktan öteye gidemez.

İyi bir otel denilince; nedense hep akla yüksek ücretli oteller gelir. Bence çok yanlış bir düşünce.Uygun ücrete erken rezervasyon ile de kaliteli otellerde kalabilirsiniz. MNG Turizm sitesine girip, hangi şehir ve belde de kalacağınızı, kaç kişi ve hangi tarihlerde orada kalacağınızı yazıp arama yapın. Daha sonrada size uygun oteller seçeneği içinde içinize yatan bir oteli seçip, hemen rezervasyon yapın.

Bütçenize Uygun Oteller MNG Turizde!

Binlerce otelin kapsamlı bilgilerini zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde inceleyebileceğiniz MNG Turizm en çok önem verdiği konulardan biri otel çeşitliliği. Oteller kategorisi altındaki tesisleri incelerken fiyatlarından hizmetlerine, görsellerinden videolarına, tesis özelliklerinden oda özelliklerine, yorumlardan haritalarına kadar ihtiyaç duyabileceğiniz tüm detaylara tek sayfa üzerinden kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Yurt içi otellerde tatil yapmak istiyorsanız; Wow otelleri, size yakın oteller, şehir otelleri, 2 çocuğun ücretsiz olduğu oteller, balayı otelleri gibi sayısız seçenek arasından kendi seçiminizi yapabilirsiniz. Yada tatilinizi bir tur ile değerlendirmek istiyorsanız; Kıbrıs turları, yurt dışı turları, vizesiz turlar, gemi turları, nehir turları gibi seçeneklerle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tatile çıkmadan önce neler yapılması gerektiğini merak ediyorsanız ya da bu alanda daha önceki tecrübelerden yararlanmak istiyorsanız da MNG Turizm Blog sayfasını ziyaret ederek soru işaretlerinizi giderebilir ve ufkunuzu genişletebilirsiniz.


Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

9 Ağustos 2017 Çarşamba

DİY Kız çocuk elbisesi ve saç tokası dikimi

Hobilerim arasında dikiş yapmak, özellikle eski parçaları kesip, biçip yeni bir şeyler dikmek en eğlenerek yaptığım hobilerden birisidir... 👉
Bugün sizlere yine giymekten sıkıldığım ama kumaşın deseni ve yapısını beğendiğim için değerlendirmek istediğim bir bol paça pantolonu; kızıma elbise ve bandana takımı diktim. Böylece benim pantolon oldu mu, şimdi Miray'a askılı elbise ve saç tokası! 😍

DİY Kız çocuk elbisesi ve saç tokası dikimi

Pantolon nasıl kız çocuk elbisesi oldu?

Alt resim kolajında da gördüğünüz üzere önce ben pantolonu elime alıp, en basitinden Miray'ın bir elbisesini kalıp olarak kullanarak makasla kestim. Daha sonrada kestiğim parçaları dikiş makinesi ile diktim. Yapımı basit bir model olduğu için video çekmedim. Ama sizler: ''Senin bu tarz diy projelerine video istiyoruz'' derseniz. Belki ilerleyen günlerde yapacağım diy projelerini video çekerim. Ne dersiniz olmaz mı?

DİY Kız çocuk elbisesi ve saç tokası dikimi

Kızıma hemen elbisesini giydirdim. Sonrada bana pozlar verdi. Pozlar verirken abileri yanına gelen kızımı abileri ile de çektim. Ne yani abileri ile birlikte bir pozu olmasa mıydı? 😏

DİY Kız çocuk elbisesi ve saç tokası dikimi


8 Ağustos 2017 Salı

Fırsatların Mükemmel Adresi; A101

Evinize, mutfağınıza ya da kendi kişisel bakımınıza alışveriş yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Ben özellikle aradığım ürünleri kaliteli ve tek bir mağazadan uygun fiyatlarla bulmaya özen gösteriyorum. Çünkü ihtiyaçlarımın artışına bağlı olarak bir yandan da bütçemi düşünmek zorundayım. Bugüne kadar neredeyse tüm marketlerden alışveriş yapmış biri olarak söylemeliyim ki, marketten çıktığımda beni mutlu eden tek yer A101 oldu.

Fırsatların Mükemmel Adresi; A101


Artık kocaman marketlerde bugüne kadar boşu boşuna zaman harcadığımı düşünüyorum. Çünkü A101 aradığım her şeyin bir arada bulunduğu, çok uygun fiyatlarla kaliteli bir sürü şey alabildiğim tek mağaza oldu. Bunun dışında A101 çalışanlarının güler yüzü ve ilgisi sizi evinizde hissettirmeye yetiyor. Bu nedenle de marketten çıktığımda harcadığım paradan hiç pişmanlık duymuyorum.

Size A101’in kampanya ve fırsatlarından da biraz bahsetmeliyim. Sadece mutfak ya da cilt bakım alışverişleriniz için değil, zaman zaman gelen en ünlü markaların beyaz eşyaları için de A101’i tercih edebilirsiniz. Örneğin; buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi stoklarla sınırlı olan ürünler A101’de satılıyor. Hem de bu ürünler,oldukça düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu kampanyalardan fazlasıyla memnun kalacağınızı en başında söyleyebilirim.

A101, kampanyaları her perşembe yenilenerek karşımıza çıkıyor. Bu kampanyaları ise önceden takip etmeniz mümkün. Bunun için A101’in kendi sitesini takip etmeniz yeterli. Eğer A101’in indirimleri ilginizi çekiyor, merakınızı uyandırıyor ise buradan siteye ulaşabilirsiniz.

Her Perşembe yenilenen kampanya ve ürün stoklarını A101, “Aldın Aldın” kodu ile duyuruyor. Bu isimle yayınlanan broşürdeki ve e-broşürdeki ürünler için ise elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Ürünler, çok geniş bir kitlenin ilgisini çektiği için; yakalama zamanını iyi değerlendirmeniz önemli.

Fırsatların Mükemmel Adresi; A101

Son olarak eğer A101’den taşıyamayacağınız türde eşyalar satın alırsanız, -buzdolabı, çamaşır makinesi gibi- bu ürünler ücretsiz kargo ile evinize kadar getiriliyor. Yani, “Ben bu buzdolabını almak istiyorum ama nasıl taşıyacağım?” sorusuna da yer bırakılmıyor. Bence oldukça güzel ve olması gereken bir hizmet. Her detayın düşünüldüğü ve kesinlikle müşteri memnuniyetini yüksek seviyelere çıkaran tek market A101. Bu nedenle de alışveriş yaparken keyif duyacağınız ve alışveriş sonrası bitmeyen hizmeti ile de mutlu olacağınız bu yeri değerlendirmenizi hepinize tavsiye ederim.

Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım