10 Şubat 2020 Pazartesi

Sevgililer Günü Alışverişlerinizi Trendyol İndirim Kodu Kullanarak Daha Hesaplı Yapın!

Sevgililer Günü Alışverişlerinizi Trendyol İndirim Kodu Kullanarak Daha Hesaplı Yapın!


Neredeyse tüm marka ve butiklerin yer aldığı Trendyol online alışveriş sitesinden yapacağınız sevgililer günü hediyeleri için giyim, kozmetik, kişisel bakım ve aksesuarlar ürünlerine daha uygun fiyatlarla sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz?

Tüm bu ürünler için Trendyol’da tüm indirimlere ek olarak size verilen bir kod ile alışverişlerinizi daha da ucuzlatabilirsiniz. Peki Trendyol indirim kodu nedir, nasıl alınır ve nasıl kullanılır?

Trendyol İndirim Kuponu Kullanma 


Trendyol kupon veya indirim kuponları olarak da ifade edilen bu kodlar rakamlardan ve harflerden oluşmaktadır. Her bir indirim kodunun sağlayacağı indirim oranı ve türü değişmektedir. Örneğin Trendyol’dan bir abiye ve spor ayakkabısı aldığınızı var sayalım. Bu ürünleri sepete ekledikten sonra sepet tutarı da 100 TL tutmuş olsun. Sepet sayfasında indirim kuponu/kodu alanını göreceksiniz. Bu alana 20 TL Trendyol indirim kodu eklediğiniz takdirde anında indirim uygulanır ve ödeyeceğiniz fiyat 100 TL den 80 TL’ye düşecektir.

İndirim kodlarını kullanırken dikkat etmeniz gereken iki noktaya da değinmek istiyorum. Birincisi indirim kodunun geçerlilik süresidir; İndirim kodunu aldığınız yerde size belirtilen kampanya geçerlilik süresince indirim sağlamaktadır. Bir diğer koşul ise alışveriş tutarıdır. Örneğin 100 TL ve üzeri alışverişler için geçerli ise 100 TL tutara eşit veya belirtilen tutarın üzerinde satın alma gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Şimdi gelelim Trendyol indirim kuponlarının nasıl alındığına:

Trendyol İndirim Kodu Nasıl Alınır ? 


 Trendyol indirim kodlarını bulmak ve kullanmak ukça kolay. Bu kodları ve kampanyaları sizlere güncel olarak tek bir web sayfasında topluca sunan bir internet sitesi yer almaktadır. Site adresi: https://indirimkuponkod.com/store/trendyol-indirim-kupon-kodu/

Bu adrese giderek güncel Trendyol kod ve kampanyaları ücretsiz olarak alabilir ve kullanabilirsiniz. Resimde gördüğünüz kısım Trendyol için özel olarak hazırlanmış kupon kodları ve kampanyalar sayfasıdır. Bu sayfada Trendyol sitesinde geçerli kupon kodlarını, kredi kartı kampanyalarını, hediye kampanyarı gibi daha aklınıza gelebilecek bir sürü fırsat paylaşılmaktadır. Eğer aradığınız bir indirim kampanyası ise Trendyol başlığının hemen altındaki menüden “indirim” butonuna tıklamanız veya bir kupon arıyorsanız “kupon” butonuna tıklayarak sadece kupon kodlarını listeleyebilirsiniz. Trendyol indirim kodu bulma konusunu da öğrendikten sonra şimdi gelelim bu kodların nasıl kullanılacağına.

Trendyol İndirim Kodu Nasıl Kullanılır? 


Trendyol için bir kupon kodu bulduk diyelim. Bu kodu kullanmak için resimde gördüğünüz “kodu aç” butonuna tıklayıp kampanyayı aktif etmeniz gerekmekte. Butona tıkladıktan sonra ilgili indirim kuponu otomatik olarak kopyalanır ve hafızaya alınır. Daha sonra açılan pencereden kampanya koşullarını daha detaylı inceleyebilir ve kampanya sayfasına yönlenebilirsiniz.



Makaleyi bir dipnot düşerek bitirmek istiyorum. Size verdiğim site dışında Trendyol kodlarına Youtuber’lar, instagram fenomenleri gibi popüler hesaplardan da ulaşabilirsiniz. Gerçi tüm bu kodlar paylaşıldıkça İndirimkuponkod.com sitesine de hemen eklenmektedir ama tercih size kalmış ☺

Şubat Ayı Trendyol İndirim Kodları ve Kampanyalar İse Şöyle:


 • Şeyma Subaşı İndirim Kodu: SEYMA20
• Sevgililer Günü Hediyeleri %39 indirimde
• Maximum kartlılara özel peşin fiyatına 6 taksit fırsatı
• VISA kartlılar ilk alışverişine 40 TL indirim kuponu kazanıyor
• 100 TL ve üzeri harcamalarda geçerli kupon: POST42
• Trendyol Man ve Trendyolmilla ürünlerinde geçerli 20 TL indirim kuponu: VIBIO20
• Yine 100 TL harcamalarda geçerli: STALK20

Yukarıda belirttiğim kuponları ve kampanyaları kullanarak bol indirimli alışverişler yapabilir, yaklaşan sevgililer günü için verilen indirimlere ek olarak bir indirim daha kazanabilirsiniz. Yazıyı uzatmadan bol tasarruflu, keyif dolu alışverişler diliyorum ☺