18 Nisan 2014 Cuma

PEMBE VE BEYAZ SOFRAM

İyi akşamlar arkadaşlar, bugün kocişkonun maçı vardı o sebepten çocuklar ile birlikte akşam yemeğini babasız yanlız başımıza yedik. Bende onlarla birlikte güzel bir akşam yemeği yiyelim diyerek, önce birlikte çok güzel yemekler hazırlayıp daha sonrada masa kurup bol sohbet eşliğinde çok güzel bir zaman geçirdik :)


Soframızı başlıktan da okuduğunuz üzere pembe vede beyaz konseptine göre uyarladık... İsterseniz ne nereden onuda paylaşayım. masa örtüm kayın validem verdi. Servis tabaklar bernardo, çatal kaşık ve bıçak ise nehir markası....


Biz çocuklar ile birlikte çok eğlendik hatta Efem bana ''anne babam yok ya ondan bugün anneler ve çocuklar günü olsun mu?'' dedi... :) İleride küçük kuzum bu postumu okursa o zaman oda bugünü hatırlasın diye düşündüğün için, bu postu zaman kaybetmeden sıcağı sıcağına paylaşmak istedim. Bugün bizim için çocuklar vede anneler günü :))

Havalar her ne kadar bizleri aldatsa da bahar geldi... : :) Ve benim en çok sevdiğim yaz meyveleri de manav tezgahlarında yerlerini aldı. :) Ben hiç kalır mıyım her pazara yada alış verişe çıktığımda çilek vede çağlamı hiç eksik etmiyorum.


Nede olsa bu meyvelerin zamanı çok çabuk geçtiği için tamda çarşı pazar her yerde varken çok çok alıp yiyelim ki bir daha ki bahara kadar yetecek kadar depolayalım...

Ben şimdi gitip çocuklar ile birlikte bol mısır patlağı eşliğinde animasyon filmi izlemeye gidiyorum. Bu arada bizim için önerdiğiniz filmler var mı?..

Hoşça kalın.

8 yorum:

  1. sefanız olsun canım bizde kızımla yaptık çok iyi oldu mmm:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :) o zaman sizinde sefanız olsun :))

      Sil
  2. ben de çok severim çocuklarla özel vakit geçirmeyi. çok keyifli olmuş sizinki de.takipteyim bende sizi beklerim.

    YanıtlaSil
  3. Afiyet olsun :) Çağla yemedim ya pazarda varsa unutmazsak alalım biz de :)

    YanıtlaSil