8 Nisan 2013 Pazartesi

YENİ VAZOLARIM

İyi akşamlar sevgili okurlarım, bugün yine yeni vazo projeleri için karşınızdayım.

Evet yine diyorum çünkü bundan öncede buradan bakarsanız hatırlarsınız ki başka vazo yapmışlığım vardır. İsterseniz sözü fazla uzatmadan yaptığım şeyleri paylaşayım.

İlk olarak, yapmış olduğum bu vazoyu Emir'in oyun hamurunun kabı idi çocuğu olanlar bilir play dohun oyun hamuru, mavi olan ise bir balon balonu paly dohun oyun hamuru kabına geçirdim ve bana küçük şirin bir vazo oldu. Şimdilik içinde sahte çiçek var ama yarın güller çıkınca benimkiler bana sürekli çiçek ve gül toplayıp 'anne senin için topladık' diyerek çiçek verdiklerinde onların çiçeklerini içine koyup saklayabileceğim bir vazom olacak kendisi...:)



Bu kase ise, eminim ki birçoğunuzda vardır fikri mühim kampanyasından gelen bir kase, Kase bizim eve ne yazık ki dayanamadı içi çizilip hafif çatladı. :( Halbuki ben kaseyi çok beğenmiştim onun için atmak istemedim. Bende devamlı gözümün önünde olsun diye kaseyi bu şekilde değerlendirdim.


Nasıl yaptığım sanırım resimden anlaşılıyor.  Resimden de gördüğünüz gibi kaseyi bantla aralıklarla bantladım daha sonra ise kırmızı çiçekleri bant aralarına yerleştirerek sabit olarak kalmalarını sağladım. Vee böylelikle kasem, sürekli gözümün önünde olacak. Çünkü kendisi yemek masasını süsleyen bir obje oldu.

Sizlere aslında bu cüzdanın nasıl yapıldığını da anlatan bir post hazırlamayı düşünüyordum ama daha fazla beklemek istemedim. O sebepten sizlere şuanda nasıl bir şey olduğunu paylaşıp ilerleyen zamanlarda ise nasıl yaptığımı gösteren bir post ile daha net vede açık şekilde olarak bahsederim. (sabırsız blogger) demi ama... ha ha haaaa 


Cüzdan benim eserimdir onu kendim yaptım nasıl olmuş mu kızlar? Benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.


Hoşça kalın.



8 yorum:

  1. canım çok güzel olmuş vazoların çok beğendim çiçekleri sabitleme fikrin müthiş ayrıca cüzdanın dış malzemesini anladım da o şekle nasıl getirdin neyin üstüne kağıdı kapladı çok merak ettim... bence bizi fazla merakta bırakmadan cüzdan postunu yayınla derim... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:) tamam canım en yakın zamanda cüzdanın postuda gelecek :)

      Sil
  2. vazo fikri şahane.blog dünyasını bu yüzden çok seviyorum.daima üretim ve yaratıcılık.kaseye üzüldüm ama bu şekilde de şık bir değerlendirme olmuş.cüzdana gelince çok güzel görünüyor.daha açıklayıcı bir post yazarsan neyden nasıl yapılmış daha fazla yorum yapabiliriz sanırım.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam canım onun postuda gelecek en yakın zamanda beklemede kal:) ayrıcada teşekkür ederim.

      Sil
  3. ellerine sağlık canım cok güzel olmuş takipteyim sizi banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  4. kasenin içini bantlamak çok yaratıcı bi fikir olmuş tebrik ederim, çok güzel:)

    YanıtlaSil