17 Nisan 2013 Çarşamba

AYAKKABI SÜSLEMESİ VE YENİ CÜZDANLARIM


İyi akşamlar sevgili arkadaşlar, kutlu doğum haftanız mübarek olsun bu haftada bol bol salavatı şerif getirelim. Bir hadiste de...“Kim bana bir defa salât getirirse, Allah da ona on salât 
getirir ve on günahını affeder; on derece yükseltir.” (Nesei, Sehv, 55) dendiği üzere salavat son derece güzel vede söylenmesi ile çok sevap kazanmamızı sağlayan bir hikmettir.

Ben bugün yine, evde kendimce ufak ufak şeyler yapmaya devam ediyorum. İlk olarak sizlere aldığım spor ayakkabılarımı birazcık süsledim, onu paylaşayım. :) Tamam çok rahat ayağımı hiç yormuyor istediğim gibi yürüyebiliyorum ama çok sade gözüktü gözüme, illaki bir yerinde  süs ışıltı olmalı ki daha bir istekle giyeyim.:) Bende o sebepten ne yapsam ne yapsam diye düşünürken gözüme simler ilişti. En uygun renk altın sarısı rengini uygun görüp kafama göre dizayn yaptım. :)


Resimde gördüğünüz gibi..... Nasıl olmuş mu?

................................

Bunlarda yeni yaptığım cüzdanlarım iki tane daha yaptım ben bu modeli çok sevdim yaparken zevk alarak yapıyorum. Bakalım bunları da beğenecek misiniz..:)


Benden bugünlük bu kadar aslında daha paylaşacak çok şeylerim var. Çünkü bu aralar sürekli bir şeyler üretir vede yeni yeni değerlendirme çalışmaları yapar durumundayım. :) Ama malum iki tanede çocuğu olan bir bloggerdende bundan fazlası beklenmez.:) Fırsat buldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. İzlemede kalın....

Hepinize öpücükler.

12 yorum:

  1. CuzDanlarin ii fikir cnm.ama.ayakkabilarini keske hic ellemeseydin.ama.sen begwndiysen.hiccv sorun yok kullanisli olurmu bilemedim o yuzden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öylemi dersin biliyor musun eşime gösterdiğimde oda beğenmedi:( sanırım tekrar çıkaracağım

      Sil
  2. eleştirilere de açık olduğunuzu düşünerek yazıyorum bu yorumu.Ne de olsa sizin zevkiniz ama bence ayakkabının eski hali sanırım daha iyiydi.Kusura bakmayın ama ben beğenmedim.görsel anlamda hiç hoş durmamış.Cüzdanlarda çocuklar için süper bir fikir olmuş.elinize emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbette eleştiriye açığım benim yaptığım herşeyi beğenmek zorunda değilsiniz bana yorum yaparken benim hoşuma giden yorumlar değilde gördüğünüz yorumları yapmanız beni daha çok mutlu eder.

      Sil
  3. :) Evet geçen alışveriş maceranızdan ayakkabıları görmüştüm :)
    Ben de arkadaşlara katılmak zorundayım ama görünce ben de keşke ellemeseydi dedim... Ya da aslında gözüme takılan çizgilerin bozuk oluşuydu. Tam dikiş yerlerinden bantlar yapıştırıp düz çizgiler halinde boyayıp sonra bantları çıkarırsanız belki daha dümdüz bir çizgi ile daha güzel olacaktır. Yani illa bir pırıltı olsun bu bana çok sade dersen düzgün çizgilerle daha güzel bir sonuç olabilirdi diye düşündüm :) Kırmızı renk de güzel duracaktır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :( evet haklısınız birdaha öyle birşeye kalkışırsam bant çekip öyle yapayım.

      Sil
  4. cüzdanlarını çok beğeniyorum -ki-geri dönüşüm olmaları süper.ayakkabılarda çok cici olmuş.bambaşka bir hava vermiş ellerine sağlık canım.sevgiler..

    YanıtlaSil