13 Nisan 2013 Cumartesi

DOĞUM GÜNÜM

İyi akşamlar sevgili okurlarım, bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım :(  Kaç oldun derseniz 29 oldum yirmili yaşların artık sonunu yaşıyorum bu sebepten biraz burukluk var. Ama diğer taraftan ise 2 tane kuzuccuklarım var, sevdiğim ve aynı şekilde beni seven bir eşim var diyerekten  de Allah'ıma şükürler ediyorum ki bana böyle güzel vede sıcak bir aile verdiği için, onlarla birlikte yaşamak vede yaşlanmak çoook güzel  (yazar bu arada çok duygulanır... Ve bir an irkilip kendini toplayıp bugün hakkında sizlere ufak olarak fotoğraflarla birlikte özet geçmeye karar verir.)

İlk olarak isterseniz canım kocişimin bana aldığı hediyeyi sizlere göstereyim. Benim şu aralar çok istediğim ama bir türlü alamadığım, alamadım dediysem ya beğenemedim yada çok pahalı geldi o sebepten ertelediğim deri monttan almış :)


Elinde hediye paketi ile geldi :) 

Sonra ise havanında güzelliğini fırsat bilip, hazırlanıp kendimizi dışarı attık. İlk olarak çocuklarla birlikte çocukların ısrarı üzerine hayvanat bahçesine gidip orayı bir güzel gezdik. Bakınız resimlere...:)


Hayvanat bahçesi gezmesinden sonra ise canım kocişim bana hadi birlikte alış verişe gidelim de istediğin başka bir şey varsa onuda alayım diye bizi alışverişe götürdü... Şunu da belirtmeliyim ki benimle birlikte  alışverişe gitmekten de hiç hoşlanmaz :) özellikle benim kolay kolay hiç birşey beğenemediğim zamanlarda hep sıkılıp bir köşede beklediği için pek hoşlanmaz. :) Ama canım benim, sırf beni mutlu etmek için ona dahi razı oldu .:) 


Alış verişe giderken laleleri görünce dayanamayıp orada da birer resim çekindik. :)

Alış verişte de lcw waıkıkı da indirimde olan bir kot cekete de aşık olup onu istedim.
-Aşkım bu benim olmalı dedim oda sağ olsun aldı.:)

Akşam üzeri ise, bir pasta alıp eve döndük. Haa bu arada bugün kuzucuklarda eve boş dönmediler onlarda şu aralar özellikle Emir'in çok istediği galatasaray formasına sahip oldular. :)

Evde ise onlar formalarını bende kot ceketimi giyip bir güzel pastamızı yedik.


Vee böylelikle bir doğum günüm daha geçmiş oldu. Biz çok eğlendik :) 
Allah'ım tüm günümüzü bu şekilde ailemle birlikte mutlu ve huzurlu geçirmeyi nasip eder inşallah. (amin)...

Hepinize öpücükler.

24 yorum:

  1. ne guzel dopdolu bir gun olmus mutlu yillar cnm

    YanıtlaSil
  2. rabbim ailenle beraber nice mutlu ve huzurlu seneler nasip eylesin.sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice senelere..

    YanıtlaSil
  4. Nice Yıllara, ben de 20li yaşları bitirince garip olmuştum ama garip hislerim kolayca geçti :) daha duuurrrr 30 lu yılları da 4o lı yılları daaaaaa, torumlarımızın torunlarını görene kadar inşallah 60 lı yaşları da sağlıkla geçireceğiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah bu durum bende de öyle olur. Amin inşallah tüm annelere bu durumu göstermeyi nasip eder.:)

      Sil
  5. nice senelere ailenle sevdiklerinle birlikte.

    YanıtlaSil
  6. doğum günün kutlu olsun RABBİM sevdiklerinle gecireceğin nicee mutlu huzurlu güzel bir ömür nasip etsin inş

    YanıtlaSil
  7. nice yıllara sağlıklı sevdıklerınle ttalım banada beklerım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. nice mutlu sağlıklı yıllaraaaaaa!yoğunluğum var yeni gördüm canım.hem neden buruk kelimesini kullanıyorsun.sana bir sır vereyim kadınlar yaş aldıkça hem bedenen hem aklen daha bir güzelleşiyorlar.yirmili yaşlarımı düşündükçe ne kadar toy olduğumu düşünüyorum.ve en güzel yıllar 30 larda başlayıp kırklarda devam ediyor bilesin.tadına varmaya daha fazla vakıf oluyorsun her duygunun.hediyelerin çok güzel.güle güle kullan.her daim ailenle beraber uzuuun sağlıklı mutlu yıllar yaşa diyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Allah razı olsun:) önemli değil olabilir. Öylemi dersin bilmem ki bende insan yaşlandıkça hayat sevinci azalır eski enerjisi olmaz diye korkuyordum ama senin böyle demen beni rahatlattı :) teşekkür ederim.İnşallah öyle olur çoook sağol..........

      Sil
  9. sağlıklı,huzurlu,bereketli,sevdiklerinizle beraber mutlu mutlu yaşlarınız olsun inşallah:)

    YanıtlaSil