12 Nisan 2013 Cuma

PET ŞİŞESİ KILIFI

Tüm din kardeşlerim Cumanız mübarek olsun… Allah herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle biter inşallah… (amin)

Tokideki ses yine araştırma, yine değerlendirme, yine kokoşluk içinde dur durak bilmeden ilerlemekte...:) Bugünde sizlere başlıkta da dediğim gibi pet su şişeleri için kılıf yaptım onu göstermek istiyorum.

Malum park mevsimi açıldı özellikle benim gibi çocuğu olan blogger anneler bilir ki bir parka giderken yanımızda olmazsa olmaz şeyler vardır. Bunların içinde ise su ilk sırada yer alır. Bende o sebepten su şişesini süslü olması ve üstüne üstelik yine bir takım değerlendirme projesi olarak düşündüğüm için bu şekilde bir şey ortaya çıktı.:)


Nasıl olmuş mu? :)

Penguenin beyaz olan kısmını Efe'nin küçük gelen çorabından yaptım gözler hazır satılan oynar göz, burunu,ayaklarını vede papyonun ise yine Efe'nin küçük olan bir polar kazağından yaptım kanatları da aynı şekilde yine bir kazaktan yapıldı. Kanatların içine de biraz elyaf koydum ki daha dolgun vede dik olsun diye.:) Böylelikle evde olan malzemelerle yine bir değerlendirme yapmış oldum. Ve ortaya çıkan şey ise bizim çok hoşumuza giden vede kullandığımız birşey oldu.

Şimdi penguen kılıflı su şişesinde alıp parka gideceğiz....:) O sebepten ben kaçarım. Yine bambaşka fikir ve değerlendirme fikri ile gelmek üzere hoşça kalın.

Hepinize öpücükler.

8 yorum:

  1. cok yaraticisi tatlim bende ormeyi dusunuyirdum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim.:)evet örmekde güzel fikir ama ben şu aralar değerlendirmeye taktımya o sebepten illaki değerlendirmem lazımdı:)

      Sil
  2. yine yaratıcı ve keyifli bişey yapmışsın!çok da güzel olmuş.çocuklarda çok sevmiştir eminim.güle güle ve sağlıkla kullansınlar.seninde fikrine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim canım, evet öyle canım çocukların çok hoşuna gitti özellikle Efe şu aralar hiç elinden düşürmüyor sürekli bana anne hadi parka gidelim de bu su şişesini de götürelim diye:)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. size göre öyle olabilir ama bence hiçte öyle değil çocuklarımı mutlu etmek benim en önemli görevlerimdendir.
      ayrıcada kendinizi saklıyarak yorum yapmanızda sizin korkaklığınızdandır onuda belirteyim.

      Sil