5 Kasım 2015 Perşembe

Yeni bir alış veriş sitesi Portakalrengi.com

Merhaba sevgili okurlar!
Kış mevsimin gelmesi ile birlikte cildimde özellikle burun kenarlarında ufak ufak kızarıklık ve bazı bölgelerde pullanmalar oluştu. Bu durum çok can sıkıcı bir şey olduğu için. Bende bu sorunları gidermek için kozmetik arayışına girdim.

Yeni bir alış veriş sitesi Portakalrengi.com
Bildiğiniz üzere günümüzde özellikle kozmetik alış-verişlerini internetten yapmak çok uygun. O yüzden kozmetik sitesi arayışında iken; karşıma yeni açılmış olan bir dermokozmetik sitesi çıktı. Bu site sanırım Ankara da kurulmuş olan bir site. Benim sorumum da zaten bu Ankara soğukları yüzünden oluşan bir sorun olunca bu site ilgimi çekti ufak çaplı bir inceleme yaptım.

Yaptığım inceleme sonucunda da gördüm ki. Portakalrengi.com sitesi ağız bakımından, saç, yüz ve cilt bakımına kadar bir sürü markanın ürünlerini bulundurmakta. Üstelik makyaj ürünleri de yer almakta. Bu siteden bakım için gerekli hemen hemen her ürünü uygun ücrete çok kolay şekilde bulabilirsiniz.

Benim cilt sorunum için gözüme  Bioderma markasının bir kremi olan; Bioderma Cicabio Cream Cilt Onarım Kremini gözüme kestirdim. ürün vaadine göre yara, çizik ve kızarıkları iyileştirip, cildi onarma etkisi yapıyormuş. Bakalım ürün verdiği vaatleri yerine getirecek mi?

Peki siz bu siteyi ve bu ürünü daha önceden duydunuz mu? Ve memnun kaldınız mı?

Hoşça kalın.

2 yorum:

  1. Ürünü duymamıştım ben. Ama aynı markanın alerji için olanını tavsiye ettiler geçen gün. Sanırım güzel bir marka...

    YanıtlaSil