6 Aralık 2013 Cuma

ATMA DEĞERLENDİR

İyi akşamlar sevgili okurlar bugün sizlere fikir olması maksadı ile bir değerlendirme çalışması paylaşmak istiyorum... Kim bilir belki bu postum sayesinde sizlerde bazı maddeleri atmayıp benim yaptığım gibi değerlendirirsiniz... :)

tokideki sesin atma değerlendir çalışmaları

Aslında sonuç tam istediğim gibi olmadı :( o yüzden yayınlamak istemiyordum ama daha sonrasında düşündüm ki benim yaptığım hatayı sizlere belirtirsem, yapacak olanlar o hataya düşmez... yada en azından aklınızda bir fikir oluşturur diye yayınlamaya son anda karar verdim :)

tokideki sesin atma değerlendir çalışmaları

Yukarıdaki resim kolojinden de anlayacağınız üzere tutkal, tuvalet kağıdı rulosu, kulak çubuğu kutusu ve bir tanede kutu var... Kutunun içine ruloları koyup tutkalla yapıştırdım. Daha sonra simli beyaz bir ip alıp kutunun üzerine önce tutkal sürüp daha sonra tutkalın üzerine ip sararak kutuyu kapladım... Hatayı da zaten burada yaptım ipi çok gererek sarmışım. :( O yüzden kutu içe doğru biraz bükük oldu. Ama yinede benim işimi görüyor içine çocukların boya kalemleri, makas, cetvel ve silgi gibi kırtasiye malzemelerini topladı... Bu kutu sayesinde her şey yerli yerinde duruyor :)

Sizlerde buna benzer bir çalışmalar yaparak benim yaptığım gibi ya çocukların kalemlerini koyarsınız yada banyoya koyarak içine taraklarınızı koyarsınız. Hatta makyaj malzemelerinizi içine koyarak kullanabilirsiniz...

Fikir vermesi benden yapması sizden... :)

Bir başka kulak çubuğu kutusunu değerlendirme çalışmamı görmek için tık tık

Hoşça kalın.

14 yorum:

  1. BAYILIYORUM BU TARZ ETKİNLİKLERE ELİNİZE SAĞLIK :)) BENİMDE MANDALLARLA İLGİLİ ŞİRİN BİR ÇALIŞMAM VAR bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, tamam canım bende gelirim :)

      Sil
  2. Canım senin şu değerlendirmelerine bayılıyorum. Çocuklar insana neler yaptırıyor değilmi :)
    Vallahi çok kişi için süper fikir.
    Çok öpüyorum canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım evet öyle ama ben halimden çoook memnunum :))

      Sil
  3. bayıldım çalışmanıza ne güzel değerlendirme wc kağtları kartonları ziyan olmaz artık. çalıkuşu muhterem

    YanıtlaSil
  4. bence gayet işe yarar ve güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. ne guzel toparlamis herseyi eline saglik canim

    YanıtlaSil