29 Ağustos 2015 Cumartesi

Saklı Öpücük-Deeanne Gist Kitabı Yorumu

Yazar: Deeanne Gist

Çeviri: İrem Yücel Karay

Sayfa Sayısı: 478

Baskı Yılı: 2013

Yayın Evi: Sonsuz kitap

Saklı Öpücük-Deeanne Gist Kitabı

Kitabın arkasında ''Bu okuduğunuz ilk Deeanne Gist romanı olabilir; ama emin olun son olmayacaktır'' diye bir yorum var... O yoruma sonuna kadara katılıyorum. Çünkü bu kitap, benim ilk okuduğum Deenne Gist kitabı; ama bundan sonra diğer kitaplarını okumak içinde can atıyorum.

Saklı öpücük kitabındaki karakterleri Deeanne Gist o kadar ustaca işlemiş ki sanki kimi zaman ete kemiğe bürünmüş, insan olarak karşımıza çıkıyorlar gibi. Zaman zaman Georgie ile birlikte heyecanlanıp, kalp atışlarım hızlanırken. Lucies'e hayran kalıp, Comer'i ve çetesini merak ettim. Daha ki kitapta Lucies, George'ye kardeşinden bahsedip ölüm haberi geldiğini söyleyince; çetenin başı olan Comer'in kardeşi olacağını tahmin ettim.

Tahmin ettim; çünkü yazar baş kahramanlarımızdan biri olan Georgie'nin tren soygununda gördüğü Comer'in görüntüsünü anlatması ile Lucies'in dış görüntüsü arasındaki benzerlik çok dikkatimi çekmişti.

Kitabın içeriğinde; yukarıda da yazdığım gibi ilk başlarda Teksas polisi olan Lucies; Comer ve çetesini yakalamak için kılık-kıyafet değiştirerek telefon şirketinin elemanı olarak çalışmaya başlıyor. Telefon operatörü olan Georgie Gail ile birlikte çalışmaya başlar. Bir yandan Comer ve çetesinin izini sürmek ile meşgul olan Lucies; bir yandan da iş arkadaşı Georgie ile aralarında bir elektriklenme olur, yani aşk yaşanmaya başlarlar...

Saklı öpücük kitabını; okurken ben çok eğlendim. Yazarın kalemi çok samimi ve eğlenceli. İnsan bu kitabı okurken yazarın romanındaki karakterlerin yerine geçip, onlarla birlikte üzülüp, onlarla birlikte sevinmeye başlıyor. O sebepten bence kafa dağıtmak ve hayali dahi olsa farklı bir dünyaya balıklama dalmak istiyorsanız. Hiç vakit kaybetmeden Deeanne Gist'in ''saklı öpücük'' kitabını okumaya başlayın...

Hoşça kalın.

2 yorum:

  1. Hmm ben de Merak ettim yazari. Akici kitaplari okumak Insana okuma sevki de kazandiriyor

    Bu arada Metro yu gormeyeli varligini unutmusum hmmmm afiyet olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :)
      Akıcı kitaplar gerçekten de insana daha çok okumaya teşvik ediyor.

      Sil