11 Nisan 2012 Çarşamba

MİM :)

Mim, bu benim ikinci mimin sevgili arkadaşım evimin huzuru beni mimlemiş bana cevaplarmısın diye sordu cevaplamaz mıyım canım özellikle de böyle eğlenceli bir mimi :)) burdan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum bana böyle eğlenceli bir mimi cevaplama imkanı sunduğun için deyip mimimi cevaplamaya başlıyorum.

1) Yemek olsam ne yemeği olurdum?

Etli ekmek olmak isterdim memleketimin yemeği ve benimde severek yediğim bir yemek türü olan sizlerin tabiri ile de kıymalı pide olmak isterdim. Ohhh1 bak şimdi canım çekti :)

2) Müzik aleti olsam hangisi olurdum?

Müzik aleti olsam piyona olmak isterdim, zarif parmakları ile usta bir piyonistin üzerimde gezmesini vede ruhu dinlendiren sesler çıkararak dinleyenleri mest eden bir müzik aleti olmak isterdim.


3) Araba olsam hangisi olurdum?
 Araba olsam son model sportif genç kesime hitap eden bir araba olmak isterdim.



4) Aylardan hangisi olurdum?
Aylardan nisan ayı olmak isterdim kıştan soğuktan bıkan herkesin yüzünü güldüren güneşi ile her tarafı ısıtan bir ay olmak isterdim.


5) Ayakkabı olsam hangisi olurdum?
Ayakkabı olsam çok şık zarif platform topuklu ayakkabı olmak isterdim, narin ayaklarda güzelliğime güzellik katılmasını isterdim.



7) Renk olsam hangisi olurdum?
Renk olsam çok canlı bir renk olmak isterdim özelliklede kırmızı olmak isterdim şehitlerimizin kanından oluşan bayrağımızın rengi olan kırmızı renk, her daim ben burdayım diyen bir renk olmak isterdim.



8) Hayvan olsam hangisi olurdum?
Hayvan olsam süs balıkları olmak isterdim renkli renkli her kitleden insanın ilgisini çeken, özelliklede çocukların seyretmekten zevk aldığı balıklardan olmak isterdim.



9) Şu an okuduğum kitabın 137. sayfasında neler var?
Şuanda bir aşk romanı okuyorum Barbara Scott'un Aşk Yemini adında bir kitabı onunda 137. sayfasında genç kızlığından bu yana plotonik olarak aşık olduğu adamın eşi ölüyor onunla anlaşmalı olarak evleniyor o kişinin çocuğunun konuşma özürlü olduğunu öğreniyor o sayfada tamda çocuğun özürlülüğü öğreniyor onun hakkında sorular sorduğu yer.
Bu kadar böylelikle mimide cevaplamış oldum bu eğlenceli mimi cevaplamak isteyen herkese gönderiyorum cevaplamak isteyen buyursun

Hepinize Öpücükler 

4 yorum:

  1. gerçekten eğlenceli olmuş yalnız şu etli ekmek işini çok sevdim ayyy resmi koymasamıydın acaba canım ya iştahım açıldı birden.. ohhh mis gibi olsada yesek...

    YanıtlaSil
  2. çok eğlenceli olmuş, beni de mimlemişler en kısa zaman da yazacam. cevaplar çok hoş

    YanıtlaSil
  3. Merhaba; eğlenceli cevaplar:)
    ben de bana gelen mim ile sizi mimledim:))
    sağ tuş engelli olduğunda soruları buradan gönderiyorum:)))
    Kolay gelsin:)
    Sevgilerimle...

    1.Blogundan ödül aldığın kişiye teşekkür et, onu linkle göster

    2. Burçlara inanıyor musunuz? Burcunuz nedir?

    3.Hayattaki idealiniz, ulaşmak istediğiniz en son nokta nedir?


    4.Aşka inanır mısınız? Sizce aşk nedir?


    5.Hayalleriniz nelerdir? Hayal kurmak nasıl bir duygu?

    6.Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?


    7.Hobileriniz var mıdır? Varsa nelerdir?


    8.Benim hakkımdaki düşüncelerini yazar mısın ?

    YanıtlaSil