6 Nisan 2012 Cuma

KONYADAN GELEN MİSAFİRLER

Merhabalar sevgili dostlar, işlerimin yoğunluğu yüzünden buraya pek giremedim. Ama itiraf etmeliyim ki burayı çook özlemişim. Hepinizle ayrı ayrı kucaklaşıp özlem gidermek isterdim.:)

İşlerimin yoğunluğunun sebebine gelirsek, eeee malum  bahar geldi. Bu ne demek biz kadınlar için? Tabiki de bahar temizliği vakti geldi de geçiyor bile demek:)) bende o sebepten dolayı kolları sıvadım. Koyuldum temizliğe dip bucak nere varsa temizledim öyle ki benim çeyiz sandığımın içine kadar temizlik yaptım. Ohhhh! şimdi her yerim mis gibi oldu.

Tam temizliğimi işimi bitirdim demişken bana bir telefon geldi teyze oğlu senelik izine ayrılmış o sebepten benim yanıma da gelip beni de ziyaret etmek istedi. Bende bu habere çok sevindim eee tabi biraz gurbetlik olunca, insan  böyle haberleri duyunca bir ayrı heycanlanıyor.... Neyse benim çenem yine düştü snırım o yüzden fazla uzatmadan konuya geçip sizleri resimlerle başbaşa bırakayım.


Teyze oğlu, eşi, kızı,kız kardeşi ve babaannemle birlikte gelmişler. Yanımda iki gün kaldılar ama inanırmısınız o iki günün nasıl geçtiğini anlamadım tabir caizse su gibi gelip geçti sanki...

Bu gün onlar gitti:(( ama babaannemi göndermedim yanımda biraz daha dursun onunla biraz daha özlem gidereyim diye, benim canım pamuk babaannem yanımda kaldı da Allah' tan da diğerlerin gidişi o yüzden beni çok fazla sarsmadı.








Bunlarda onlarla birlikte yaptığımız mamalar:))







Hoşça kalın.

16 yorum:

  1. Böyle zamanlarda bir yakını sevdiğini gormek Iyi gelir insana ne güzel ..harika mamaciklar yapmışsın ellerine sağlık ve afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekür ederim mümineciğim, evet öyle canım insanın uzaktaki ailesini görmesi ayrı bir güzel oluyor

      Sil
  2. İnsanın sevdiklerini görmesi birde süpriz olması ne güzel :) bizde konyalıyız çok sıcak olur konya insanı :)
    Yudumun heryerindeki insanım aynıdır ama kan çekiyor galiba :)
    ne güzel ağırlamışsın. Allah kavuştursun tekrar diyelim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımmm öylemi canım hemşeriyiz desene :)) öyledir canım konya insanın kanı bir başka sıcak olur. Allah razı olsun inşallah en yakın zamanda yine görüşürüz

      Sil
    2. evet hemşeriyiz canım :) Biz izmirden :)
      inşallah görüşürüz tabiki de :)))

      Sil
  3. Canım bak güya ben de Ankaralıyım ama bu gezdiğiniz yerleri hiç görmedim şimdiye kadar. Neresi burası hani şu Alaadinin ve Yasemin prensesin olduğu yer? Çocuklar sever gibime geldi.

    O kakaolu kek beni benden aldı, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım harikalar diyarı ile anıt kabirin oralar da çekildik resimleri
      alattinli olanda harikalar diyarındaki masal adası diye bir yer var orası eminim çocukların çok sever bizimkiler çok seviyorlar orayı ne zaman bir yere gitcek olsak ikiside orayı ister herzaman:))

      Sil
  4. Hasret gidermek ozellikle uzaktaki akrabalarla cok guzel bir sey. Allah kavustursun tekrar gelirler insallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mehtapçığım amin inşallah

      Sil
  5. senin adına çok sevindim canım ne güzel ailenle vakit geçirmişsin.her daim bu vakitlerin sayısı ve süresi artsın inşallah babaannene selamlar.ellerinize sağlık yaprak sarmasına bayılırım.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım a.s selamını babaanneme söyledim:)

      Sil
  6. sayende bizde gezdik görük.ALLAH kavuştursun.ayrıca bende sizin memlekette bir gurbetçiyim:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımm öylemi canım senin içinde zor olur ne demişler herkesin kendi memeleketi kendine güzeldir:)

      Sil
  7. misafirin bol olsun canım Allah eksikliklerini göstermesin...iyi yapmışsın bırakma babaanneyi ben babaanneme çok düşkünüm canım sıkıldığında hemen ararım yada giderim ayy bi gülüyorum konuşmalarına bi neşeleniyorum anlatamam..şimdilerde daha tatlı oluyolar...ellerine sağlık sarmalar süper ben sadece o tabağı alabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür edrim canım evet öyle babaanneler bir ayrı tatlı oluyor:)

      Sil
  8. Allah kolaylık versin deyim önce misafir evin bereketidir ne güzel.. Birde şunu söylemek istiyorum bilmem severmisin ama ben seni MİMledim canım cevaplarsan sevinirim
    http://eviminhuzuru.blogspot.com/2012/04/ilk-mim.html

    YanıtlaSil