21 Ağustos 2013 Çarşamba

PENYEDEN HIRKA YAPTIM

Merhaba sevgili okurlar, tokideki ses yine boş durmuyor sürekli bir şeyleri söküp başka şeylere dönüştürme girişimlerine devam etmekte :)

Bu seferki düz sade bir penye idi... İdi diyorum çünkü artık penye değil :)) Çünkü o penyeyi o şekilde kullanmaktan bıktım bende tam ortasından bir makas darbesi ile baştan sona kadar kestim... Bakınız altta :)

PENYEDEN HIRKA YAPTIM
Benim penyemi bu şekilde kestiğimi gören Efe 'anne sen neden bütün kıyafetlerini kesi yon sonra ne giyeceksin' dedi... :)

Sanırım ben bu işi biraz abartıyor olmam gerek ki kuzucuğumun dahi dikkatini çekmiş gerçi bitirdikten sonra üzerime giyince çok beğendi o ayrı bir mesele... :)

İnstagramda da paylaşmıştım oradan beni takip edenler hatırlar tokideki ses iş başında diye... Sözün özü sonuç olarak ise, hani daha önceden burada paylaştığım terliğimdeki gibi beyaz ip vede halka ile ördüm daha sonra ise yakasına geçirdim.

PENYEDEN HIRKA YAPTIM

Benim düz sade penyem bana şimdi oldumu yazlık hırka... Gerçi ben bu halini dahi düz buldum bana kalsa kollarına da aynı şekilde yapmak istiyordum ama kocişko bu şekilde kalsın dediği için yapmadım :)

PENYEDEN HIRKA YAPTIM

Hatta şuanda dahi üzerimde yukarıdaki şekilde giyiyorum elbisenin üzerine çok güzel oldu penye olması zaten ayrı bir rahatlık çok serin tutuyor.

Değerlendirme çalışmalarım aslında sadece bununla kalmadı ama diğerlerini de sonra paylacağım biraz merak edin :)

Hoşça kalın...

18 yorum:

  1. Eşin haklı, bence de böyle daha güzel durmuş. Güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettimmm heyecanla bekliyorummm :)
    Çok güzell olmuş ellerine sağlıkk canım :)
    Eee Efe haklı bencedee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda kalacak, teşekkürler :) Efe ne konuda hakılı güzel olmasında mı yoksa giyecek başka birşeyimin kalmaması konusunda mı? :)

      Sil
  3. Ellerine sağlık çok güzel bir değerlendirme olmuş. Çok da yakışmış maşallah :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :)sevgiler benden sana gitsin...

      Sil
  4. Güzel bir değerlendirme olmuş. aslında benimde çok giymediğim penyeler dolabı her açışımda düşünüyorum da vakit yok.çoğunlukla kızım için düşünmüştüm, hırka yapma aklıma gelmemişti iyi fikir. :)güle güle giy canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) senin değerlendirme çalışmalarını da merakla bekliyorum belki aklıma daha başka fikirler oluşturursun :)

      Sil
  5. Eline sağlık ne güzel bir değerlendirme yapmışsın.Eee becerikli hatunun hali başka tabii...

    YanıtlaSil
  6. Hem değerlenmiş, hem de güzelleşmiş.Eline sağlık...

    YanıtlaSil
  7. böyle kalsın
    bu arada ellerine sağlık
    eminim bişeyleri değerlendirebilmek insana tarifsiz bir haz veriyordur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) evet aynen öyle oluyor...

      Sil
  8. heyy çok yakışmış!ve aslında kollarada yapsan güzel olacak bence.ama koca yok deyince ne denir:)ellerine sağlık canım ve güle güle giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) evet bence de öyle amam şimdilik bu şekilde kullanıyorum benim iş belli olmaz bakarsın o şekilde kullanmaktan da sıkılır kollarına da yapabilirim :)

      Sil
  9. Bence de kollara da yapsan daha bi uyumlu olacak. Ellerine sağlık güzel fikirdi:)

    YanıtlaSil