9 Haziran 2012 Cumartesi

KARIŞIK POST

İyi akşamlar arkadaşlar,
bugün size fotoğraf makinemde bulunan resimlerden oluşan karma karışık bir post yazmak geldi  içimden.:)
Bir önce postumda da paylaştığım kırık karne yazısından sonra kendi oğlumun karne sevincini paylaşmasam olmazdı:)) Emirim artık bir ana okulu mezunu.
Bu ilk karne ve başarı belgesi olduğu için bizde, kendide çok heycanlıydık :) Allah'ıma çok şükür oğlum bize çok başarılı bir karne getirdi.



Herne kadar haziran ayında olsak da halen yağmur yağmakta, bizim burada perşembe günü öyle bir yağmur tuttu ki tabiri caizse hani derler ya bardaktan boşalırcasına aynen öyle idi:) bende evin penceresinden bu güzel görüntünün resimini çektim. Bakar mısınız sokak ne kadar güzel gözüküyor. Ben yaz yağmurunu çooook seviyorum:))



Yazın hanımların büyük çoğunluğunun yaptığı gibi bende kış hazırlıklarını yavaş yavaş yapıyorum elime ne geçerse fazlasını derin dondurucuya atıyorum.


Ben karışık bir post hazırlarım da kuzucuklarım olmaz mı hiç son zamanlarda kuzucuklarımla birlikte o park senin bu park benim gezmekteyiz.


Şimdilik benden bu kadar sonra görüşmek dileği ile...

Hepinize Öpücükler.


4 yorum:

  1. Oğlunuzun başarılarının devamını dilerim. İnşallah benim gibi sen de evlatlarının Üniversiteyi bitirdiklerini görür ve o muhteşem heyecanı yaşarsın. Yarından itibaren Tüm yurtta sıcaklık 8 derece artacakmış. Resimde yağmur ne güzel çıkmış. Islak toprak kokusunu duyar gibi oldum. Hmm.. Bezelye. Ben daha almadım ama bir an önce alsam iyi olacak.

    YanıtlaSil
  2. bizim evde de dün bezelye günüydü:) herkes ayıkladı ben çiğ olarak yedim:P deneyin bence çok güzel:))

    YanıtlaSil
  3. ilk karneniz hayırlı uğurlu olsun.. allah üniversiteden mezun olduğu günleri de göstersin inşallah..

    YanıtlaSil
  4. slm çekilişin talihlisi siz oldunuz tebrikler:)))haftasonu boyunca adres ve bilgileriniizi bana ulaştırın cnm :))www.facebook.com/BiricigimBlog face sayfasından msj bırakabilirsin yada bloguma öpüyorum cnm:))

    YanıtlaSil