28 Haziran 2012 Perşembe

BLUZ YENİLEME FİKRİ

Merhabalar arkadaşlar, 
ben bu değerlendirme işini çooook sevdim en son oğlumun pantolanına yaptığım değerlendirmeden sonra gördüğüm bluz yenileme fikrinden yola çıkarak yaptım. Ordaki kişi bluzinden bolera yapmış bende hırka yaptım:))

Ben bu fikri dün gece gördüm ve kafamda bir şekil oluşturdum. Aklıma soktum bu fikri ya gel uyu uyayabilirsen :) uyku tutmadı bende gece saat 2 de yataktan kalkıp yapmaya koyuldum hahahaaa eşim bunu duyunca benimle dalga geçiyor 'gece gece bununla uğraştın ha' diyerek ama ne yapayım ben öyleyim aklıma bir şey girdiyse onu faaliyete geçirmem lazım yoksa uyku dahi tutmaz:) anlayacağınız öyle bir manyağım işte... Sonuç ise bu şimdilik çok hoşuma gitti sıkılana kadar giyerim.


Gece yaptığım için ilk halinin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum eee gece gece fotoğraf çekmek aklıma gelmedi çünkü o an tek odaklandığım şey hırka yapmaktı:)) Kestiğim şey gömlek yakalı bir bluz çeşidi idi bel kısmı kısa geldiği için kullanamıyordum. Çıkardığım parçalar bunlardı.


Bugün sabah kombin yapıp giydim bile:)) Gören arkadaşlarımın çok hoşuna gitti bana yakıştırdılar sizce nasıl olmuş biraz ilerleme var mı? ilk değerlendirmeme göre:)) yoksa ben bu yenileme işini bırakayım mı? elime yüzümemi bulaştırıyorum.:))


Hepinize öpücükler.

8 yorum:

  1. ii gidiyorsunuz. bence kullanmadığınız yada biyerini beğenmediğiniz bir badiyi kollarının içinden dikin bölelikle iiçine badi giymş hvası verir hemde bileklerinizi örtmüş olursunuz. yada bileklerinizi örtmek için kat kat giyinmek zorunda kalmazsnz...

    YanıtlaSil
  2. gayet başarılı bence.. ben yamaları da çok sevmiştim.. bunu sevdim. eynen devam.. belki seni görünce bende bişiyler yapabilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım bende nette görüp daha sonra aklımda bir fikirler oluşup o şekilde yapıyorum sonrasında ise bunu ben yaptım diyerek mutlu oluyorum:))

      Sil
  3. ilk hali nasıldı bilmem ama son hali çok hoş görünüyor üzerinizede yakışmış iyi günlerinizde olsun :)

    YanıtlaSil
  4. birşeyleri değerlendirip yeni bir forma sokmak çok heyecanlı olsa gerek,ellerinize sağlık
    bebekvesaire.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok heycanlı vede güzel birşey teşekkür ederim

      Sil