16 Haziran 2014 Pazartesi

PİKNİK...

Pazar günü biz pikniğe gittik ki :)  

Herne kadar her mevsimi aynı anda yaşıyor gibi gözüksek te yaz mevsimindeyiz... Yaz demek bizim içinde piknik sezonu açıldı demektir. Ama bildiğiniz üzere bu sene öyle bir yaz mevsimi geçiriyoruz ki sanki kış, sonbahar vede yazı aynı anda yaşıyor gibiyiz. O sebepten bir türlü pikniğe gitmeyi cesaret edememiştik. Ama geçen cumartesi havanın güzelliğini de görünce pazarda güzel olur diye kendimizce bir tahmin yürüterek pazar günü pikniğe gitmeye karar verdik :)

Pikniğe gideceğimiz yer konusunda ise kocişkom. evimize yakın bir yer olan ve bir kaç kez gittiğimiz bir yere gidelim dedi... Ben ise farklı yerlere gidip farklı yerleri keşfedince çok çok mutlu olan sanki hazine bulmuş gibi heyecanlanıp sevinen biri olduğum için bu duruma pek memnun olmadım. Ama sonrasında düşününce havalara pek güven olmadığı için gittiğimiz yeri keşfetmeye fırsat olmadan hava hemen bozarsa tekrar eve dönmek zorunda olma riskini de göz önüne alarak kocişkonun dediği yere gitmeyi kabul ettim :)

Burayı geçen sene keşfetmiştik hatta burada vede burada orası vede pikniğimiz hakkında postlar yazmıştım... Ama bu sefer fazla yağmur yağması sebebi ile her yerlerde benim en sevdiğim çiçek türlerinden biri olan papatyalar vardı... :) Papatyaları görünce oleyyy!... diye çığlık atıp kendimi papatya toplamaya attım :)

tokideki sesin pikniği

Ben papatyaları toplamak ile meşgul iken Nadir vede çocuklar mangal yapmaya başladılar... :)

tokideki sesin pikniği

Eeee mangalı bekleyen 7 kişi vede davetsiz bir tanede misafirimiz vardı... :)

tokideki sesin pikniği

SON gittiğimiz piknikte Davetsiz misafirimiz kedi idi. Ama bu seferde bir köpek geldi. Uzaktan uzaktan oda mangalın pişip nasibine düşen kısmını yemek için bekledi... :)

Veee sonra yine etler pişer biz vede davetsiz misafirimiz nasibimize düşen parçaları yedikten sonra çocuklar ile birlikte top oynayıp, biraz daha papatya topladıktan sonra ikindi sonu havanın bulutlanmasını görünce yağmura yakalanmadan evimize döndük... Ki iyi ki de dönmüşüz eve girer girmez yine bardaktan boşalırcasına bir yağmur başladı... :))

Akşam üzeri kayın validem evine dönerken büyük kuzumda onlara gitmek istedi... Bende yaz tatili olduğu için kuzum içinde değişiklik olsun diye gitmesine izin verdim... Daha sonra kuzum için gecelik vede yedek kıyafetlerini hazırlarken yine bende bir hüzün ve mutsuzluk, içimden hiç göndermek istememe rağmen kuzumu gönderdim. Ama onun için iyi olacağını bildiğim için istemeye istemeyede olsa kara kuzumu babaannesine gönderdim... :(

Hoşça kalın.


4 yorum:

  1. ben de çok severim pikniği bizde gideriz sık sık ama dün aşırı sıcaktı yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim gittiğimiz yer dağda olduğu için püfür püfür esiyordu :)

      Sil
  2. Sevdiklerinizle Gideceğiniz Piknikler İçin Kombin Fikirleri 🤗 https://www.tarz2.com/sevdiklerinizle-gideceginiz-piknikler-Icin-kombin-fikirleri 🍀

    YanıtlaSil