27 Temmuz 2013 Cumartesi

ÇOCUKLAR İLE BİRLİKTE İZLEDİĞİM FİLMLER 2

Çocuklar ile birlikte izlediğim filmleri paylaşmayalı bayağı zaman olmuş... Şimdi baktım da bir sürü  film birikmiş ama ben size bugünlük dört film paylaşmak istiyorum. Diğerlerini ilerleyen günlerde paylaşırım... İsterseniz direk olarak filmlere geçelim.

tokideki sesin çocuklari ile birlikte izlediği filmler

pek balığı ve volkan kızın maceraları, bu filmi iki kez izledik... Emir'e bu filmi şimdi hatırlatsam emin ki yine izlemek ister :) o derece çok seviyor... Bu filmde aksiyon, macera, komedi vede hayal gücü çok hakim olan bir film, özellikle sahnelerde ki bilinmeyen hayali yaratıklar ile olan savaşta çocuklar pür dikkat heyecanlı şekilde izliyorlar... Filmin sonunda ise rüyasından uyanan çocuk tekrar okuluna dönüyor, köpek balığı vede volkan kızda arkadaş oluyor... Yani filmin sonu mutlu bitiyor. Ben bu filmi ilk başlarda çocuklara izlettim çünkü filmde hayal kurmayı öğretiyor güzel hayaller kurarsan iyi olur kötü hayaller kurarsan kötü olur mesajını veriyor.

tokideki sesin çocuklari ile birlikte izlediği filmler



Yıldız tozu, aslında bu filmi birazda benim için izledik :) benim ufaklıkları pek sarmadı ama benimkiler özellikle Emir benim ile birlikte film izlemekten çok zevk aldığı için izledi... film Efsane yazar Neil Gaiman'ın aynı adlı romanından uyarlanan Yıldız Tozu, küçük bir köyde başlayıp sihirli bir dünyada devam eden büyüklere yönelik bir peri masalı. :) Özellikle filmde fantastik, romantik sahneler var. Viktorya döneminde, adını kendini Perili Ülke ile ayıran duvardan alan Duvar Köyü'nde yaşayan genç Tristran, köyün en güzel kızı Victoria'a aşık olur. Victoria'nın kalbini kazanmak için ona gökyüzünde kaydığını gördükleri bir yıldızı bulup getireceğinin sözünü verir. Bu yemin uğruna duvarın öte yanına, gizemli ve yasak diyarlara adım atar. Film bu şekilde başlar ama ilerleyen zamanlarda ise kayan yıldızı getirirken karşılaştıkları zorluklar vede o esnada yıldız ile Tristran'ın birbirlerine aşık olurlar... İsterseniz daha fazla anlatmayayım izleyin görün... Bence çok güzel bir film buda aynı şekilde macera, romantik komedi, aksiyon vede fantastik tarzda bir film.

tokideki sesin çocuklari ile birlikte izlediği filmler

Canavar ev, bu filmde geçen konu ise şu şekilde..Çocuklukla ergenlik arasındaki o rahatsız döneme sıkışıp kalmış on iki yaşındaki DJ Walters’ın çok boş vakti vardır. Bu yüzden de, caddenin karşısındaki ihtiyar Nebbercracker’ın evinde bir tuhaflık olduğunu kafasına takmıştır. Köhne evin bahçesinde sürekli bir şeyler kaybolmaktadır: Basket topları, bisikletler, oyuncaklar ve evcil hayvanlar. Ayıca, Bayan Nebbercracker’a ne olduğunu da merak etmemek mümkün değildir. DJ ile samimi arkadaşı Chowder, oynadıkları basket topu yaşlı adamın bahçesine kaçıp, gizemli bir şekilde evin içine çekilince, harabe eve bir gezi yapmak zorunda kalırlar. Vee bu gezi sonucunda evde ölen bayan Nebbercracker'in aslında öldüğünü ama ruhunun bu evde yaşadığını anlaşılır... Çok aksiyonlu sahneleri olan bir filmde çocuklar o evden nasıl kurtulacaklar isterseniz anlatmayayım izleyin de görün. :) Filmiz türü ise animasyon tarzında komedi filmidir.

tokideki sesin çocuklari ile birlikte izlediği filmler

Çılgın dostlar, evett yine bizimkilerin en az iki defa izledikleri bir başka film :) bu filmde bir animasyon filmi, bu animasyonda mutlu ve evcilleşmiş bir boz ayı olan Boog, dünyaya geldiğinden beri parkın koruyucusu olan Beth’in yanında yaşamıştır. Uzun yıllar önce bir gün Beth onu zor bir anda kurtarmış, sonra da yanına almıştır. Boog ise hep huzurlu ve güvenli bir hayata sahip olmuştur. Dahası herkes tarafında da çok sevilmektedir. Ancak bir gün Elliot adında son derece deli dolu bir geyik ile tanışır. Öyle ki o vakte kadar sakin bir düzende yaşamış olan Boog, yeni arkadaşının etkisi ile gece alemlerine akar. Yalnız keyif ve heyecan dolu gibi görünen gecenin sonu beklenmedik süprizler ile gelecek... Filmde başta da dediğim gibi animasyon filmi ayrıca komedi vede aksiyonun çok olduğu eğlenceli bir film... Bizimkiler özellikle bu filmi izlerken sürekli kahkahalar eşliğinde izlediler. Bence çocuklar ile birlikte izlenebilecek çok eğlenceli bir film.

Hoşça kalın.

2 yorum:

  1. filmler çok güzel böyle ailecek izlemeniz de çok çok güzel maşallah size:)

    YanıtlaSil