3 Mart 2013 Pazar

BEBİŞ PATİKLERİ

Mutlu pazarlar,

Bugün sizlere küçük bebişler için ördüğüm patikleri paylaşmak için karşınızdayım.:) Örgü benim için bir terapi gibi bir şey canım sıkkın olduğunda yada çok sinirli olduğum zamanlarda örgü örmek beni sakinleştiriyor...

BU zamana kadar ördüğüm örgüleri sürekli birilerine ya hediye ettim yada kendim kullandım. Ama artık eşimin önerisi üzerine bende bu ördüklerimi beğenen vede almak  isteyen olursa bana bildirsin onlara satmak istiyorum. Böylece evde kendi çapımda bir şeyler yapmanın mutluluğu bana daha çok iyi gelir diye düşünüyorum... Ama siz satış yapan diğer sevgili bloggerlere çook iş düşüyor bana ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verin. Mesela bu satış işlemini yapmak için örgülerimi nereye koymalıyım vede nasıl ne yapmalıyım??? bu konularda bana yardımcı olursanız sizlere minnettar olurum.:)

Şimdiden hepinize teşekkürler. Herneyse biz artık patiklerime geçelim demi :) bakalım beğenecek misiniz....


Bunlar kız bebekler için ördüğüm pempiş patikler....Şimdi de sizlere tek tek resimlerini de koyayım bana fikirlerinizi belirtirseniz cidden çok minnettar olurum...


Diğeri de bu...


Fikirlerinizi vede önerilerinizi bekliyorum.... Benden bu günlük bu kadar ben kaçarım.


Hoşça kalın.




11 yorum:

  1. canım çok tatlılar... Mutlu pazarlar...

    YanıtlaSil
  2. satış bloğum olmadığı için bu konuda bir fikrim yok.ama patikler çok şeker görünüyor.iyi satışlar olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Çok şirin olmuşlar tamda kız bebeklere göre.Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi çok güzel ellerinize sağlık. Satış için ne kadar çok kişiye ulaşabilirseniz o denli kolay olur işiniz. Bloğunuzda, facebook hesabınızda ürünlerinizin satılık olduğunu duyurup yine bloğunuz üzerinden satış yapabileceğiniz gibi çeşitli satış sitelerine de üye olabilirsiniz. emeksensin.com'a bir göz atın isterseniz. Yurt dışına satış yapmak içinse etsy.com. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için özellkle etys.com u bilmiyordum sizden öğrendim Allah razı olsun şimdi oraya bakacağım:)
      sevgiler benden size olsun:))

      Sil
    2. Dua da aldım ne güzel, Allah sizden de razı olsun ne demek seve seve:)

      Sil