31 Mart 2012 Cumartesi

YAŞ PASTALAR ^ - ^

Yarın nisan ayına giriyoruz, bu yüzden beni bir telaş sardı. Çünkü canlar nisanda tam 3 tane kişinin doğum günü var o yüzden benim için önemli aylardan biridir.:))

Ben normalde yaş pastayı dışarıdan sipariş verirdim ama bu sefer farklı olsun istiyorum. Kendim yapmak istiyorum bakalım becerebilecek miyim. Daha önceleri pandispanya keki ile klasik yaş pasta yapmışlığım var ama hani şu şeker hamuru ile yapılanlardan daha önceleri hiç yapmadım. O yüzden bu seferde şeker hamuru ile denemek istiyorum.

Bende netten şimdiden araştırmaya başladım bakalım o şekilde değişik, tasarım nasıl pastalar var diye ama inan ben izlerken yoruldum. Öyle güzel vede meşakkatli pasta modelleri var ki resmen ağzım bir karış açık kaldı:))  beğendiğim modellerin resimlerini koydum ki sizlerde bakın ve bana fikir verin bunlardan nasıl yapabilirim yada bu pastalardan tarif veren bildiğiniz güvenli web sitesi varsa adresini bana verirseniz sevinirim.

Tam oğlum Emirlik bu pasta bayıldım

 Buda olabilir özellikle son günlerde onda bir şimşek takıntısı var  hani şu arabalar filmi varya onu 10 defa izlemiştir belki :))



Buda güzel ama bu daha çok yılbaşını anımsattığı için bunu eleyebilirim 








Gördüğünüz gibi hepsi de birbirinden güzel özellikle oğlum Emir'in kini bunların birinden yapmak istiyorum.





Hoşça kalın.

5 yorum:

  1. sımdıden nıce yıllara dılıyorum ve sıze batum pasta ve kurabıye yı onerıyorum.gercekden enfes pastaları var sızede ılham olabılır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim serpilciğim, şimdi o siteye bakacağım :)

      Sil
  2. Hepsi çoook güzel görünüyor. Benim favorim şimşek arabaları çok şirinler :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi birbirinden güzel görünüyorlar.. Benim oğlumda şimşekçi :) Bende onu çok beğendim

    YanıtlaSil
  4. Canım benim puflardan şeker hamuru yapıyorlar.Ben böyle bir pasta yapmak istediğimde deneyeceğim.arzumcum da görmüştüm yapılışını.şimdiden kolay gelsin..

    YanıtlaSil