26 Mart 2012 Pazartesi

MUSALLAT2 LANET FİLMİ

Son zamanlarda izlediğim Türk yapımı olan en iyi korku filmi idi. Film o kadar sürükleyici vede korku efektleri var ki  bir ara kendimi öyle kaptırmışım ki oturduğum koltuğu sımsıkı tutmuş halde buldum. :))

Musallat 1 i izlemedim ama izleyen arkadaşlardan o kadar çok övmüşlerdi ki bu film bende merak konusu olmuştu  Ama maalesef bir türlü izlemek kısmet olmamıştı.

Bir ara film sitelerinde en çok izlenen filmlere bakarken orada musallat 2 laneti gördüm. Ben genelde bir filmi izlemeden önce o film hakkındaki yorumlara bir bakarım genellikle sevilmiş mi yoksa sevilmemiş mi film diyerekten işte bu sebepten dolayı yorumları okudum. Genelleme olarak film hakkında güzel cümleler yazmışlar. Bende o sebepten dolayı filmi indirdim bir ara belki izleriz diyerekten.


Bizim film izleme günlerimiz genelde cumartesi akşamı olur ama maalesef  geçen cumartesi evimize misafir geldiği için izlememiştik. Pazar günü sabah çocukları dışarı çıkardığımız için yorulmuş kuzucuklarım, akşam erkenden yattılar. Eeee o zaman bize doğal olarak korku filmi izleme fırsatı çıktı bende fırsattan istifade indirdiğim musallat 2 laneti açtım.

Filmin konusu hakkında özet verecek olursak, Elif adında bir ressam kız var.Film o kız çerçevesinde onun hayatı hakkından olayları anlatıyor.  O ressamın ailesi olarak bildiği kişilerin gerçekte ailesi olmadığını öğreniyor. Gerçek ailesinin ise çocukları hiç olmuyormuş ama bir büyücüye giderek bir büyü ile çocuk sahibi olduklarını ama bu seferde o cinlerin o bebeği istediğini vermediği zamanda önce büyücüye sonrasında ise kendi ailesine musallat olarak onları öldürmüş. Kız bu olayı çözmeye çalışıyor ama çözülmeyecek bir olay olduğu için Elife bir daha gören olmamış.


Resimler ise, film içinde sahnelerden en çok etkilendiğim karelerin resmi o bağıran kız Elifin kız arkadaşı Elifin yakında olduğu için ona da musallat olarak, Eliften uzaklaştırmaya çalışıyorlar.

İnanır mısınız şimdi bu yazıları yazarken dahi, filmi hatırladığım için ellerim titriyor resmen. Düşünü artık filmden nasıl etkilendiysem halen etkisinden çıkamamışım. Korku vede gerilim sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. İzleyin pişman olmayacaksınız...


Hoşça kalın.

11 yorum:

  1. izlemeye cesaretim yok. çünkü cin v.b mahlukata inancım var :) ve böyle seyleri çok fazla kurcalamak istemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÖYLE ŞEYLERE BENİMDE İNANCIM VAR ZATEN O YÜZDEN KORKUYORSUN YOKSA BU KADAR ÇOK KORKMAM ZATEN BENİM GİBİ KORKU FİLMİ SEVENLERE TAVSİYE EDİYORUM SEVMEYENLER İSE KESİNLİKLE İZLEMESİNLER

      Sil
    2. bi kez yurtta izledik de :) tuvalete bile birlikte gidiyorduk :) düşün artık :D

      Sil
    3. :)) tahmin edebiliyorum bazı öyle filmler varki insan etkisinden bir müddet çıkamıyor

      Sil
  2. yaaa inanmıyorum. nasıl izledin yaaaa diyecektim postu açtığıma pişman oldum. resimler bile yetti bana 10 gün aklımdan çıkmaz alacağın olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ciddimisin resimden bu kadar etkilendiysen sen hiç izleme canım benim kusura bakma, ama ne yapayım ben çook seviyorum öyle filmleri en sevdiğim film tarzıdır gerilim.

      Sil
    2. Kiz insan basina bir not diser odlekler bu posta bakmasin diye ;) seni tekrar tebrik ediyorum

      Sil
  3. bizim ev'e katılıyorum fotoğraflar yetmiş yani, 3 harflilerede inanıyoruz elhamdülillah, töbe töbe gece gece nerden geldim ben buraya :(
    Bundan sonra gündüzleri yorum yazıcam sana :)))

    YanıtlaSil
  4. bende hayyatta ,zleme çünkü etkisinden kurtulmam zor oluyor:)iyi cesaret sendeki valla.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. ben izlemek istedim ama açıkcası cesaret edemedim korku filmlerine bayıldığım halde...ama senin yazını okuduktan sonra alsam mı diye düşünüyorum..evet kesinlikle alıcam merak ettim şimdi..

    YanıtlaSil
  6. benimde cesaretim yok.yabancı korku filmlerini izliyoruz çünkü o tür saçmalıklara inanmıyoruz.ama türk korku filmi bu tarzda izleyemem.

    YanıtlaSil