19 Mart 2012 Pazartesi

BAHAR VE BANA HİSSETTİRDİKLERİ


İlkbahar, yaza geçiş dönemi olan havaların ısınmaya başladığı kış ile yaz mevsimlerinin arasında yaşayan bir mevsimdir. Bahar kendini öyle güzel gösterir ki gelişini her yerde her şeyde görmek mümkün olur.

Ben baharın gelişini, sabahleyin odamın içine kadar vuran güneşin sarı ışıklarında gördüm. Dışarı çıktığım zaman mis gibi kokan toprakta, şen şakrak şekilde sokaklarda dolaşan insanlarda ve de parklarda deliler gibi oyun oynayan çocuklar ve çocuk ruhlu insanlarda gördüm.

Bahar mevsimi, dört mevsim arasında en çok sevdiğim bir mevsimdir. Çünkü bahar insanda yaşama isteğini arttıran, insanlara sevme umut etme duygusunu aşılayan bir mevsimdir.

Bahar bizim çekirdek ailemizde de kendini bu şekilde gösterdi, Kuzucuklarım vede çocuk ruhlu eşimle birlikte kendimizi dışarı attık :)) onlar parkta çılgınca eğlendiler bende ara ara onlara katılarak çoğunlukla da onları izleyerek baharı hissettim.... 

bahar-bahar resmi-bahar hakkında yazı

bahar-bahar resmi-bahar hakkında yazı


bahar-bahar resmi-bahar hakkında yazı-bisiklet binmek-bisiklet süren çocuklar

bahar-bahar resmi-bahar hakkında yazı-bisiklet binmek-bisiklet süren çocuklar


Peki sizin oralarda baharı, sizler nasıl hissettiniz? 

3 yorum:

  1. benimde en sevdiğim mevsimdir kaç senedir direk yazdan kışa kışdan yaza geçince unutmuştum doğrusu.evimizden hastalık gitsin bizde atacağız kendimizi parklara inş.evde bile güneşin güzeliğini görünce mutluluk dolu insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bahar havası ayrı bir güzel, heryeri havası ile güzelleştiriyor :))

      Sil
  2. havaların maşallahı var canım hep böyle gider inşallah ben bu fırsatı evimi taşımakla değerlendircem..(biliyosun hala toplanıyorum)..

    YanıtlaSil