7 Ocak 2016 Perşembe

SHERRY LONDAN ONLİNE ALIŞ VERİŞ MAĞAZASI

Abiye kıyafetleri; özel günler ve kutlamalarda her bayanın giydiği şık ve tasarım kıyafetlerdir. Abiye çeşitleri her bayanın zevkine göre farklıdır. Kimisi kısa ister, kimisi uzun ister, kimisi şaşa vatlı ve abartılı ister, kimisi ise sade ister, kimisi dekolteli ister, kimisi ise dekoltesiz ister gibi... Uzar gider...

Abiye seçimi nasıl yapılır?

Her abiyede her bayana yakışmaz. Abiye seçimi yaparken vücut yapınızı iyi bilip ona göre seçim yapmalısınız. Vücut yapınıza uygun bir abiye ile tüm gözler üzerinizde şık bir bayan olabileceğiniz gibi. Yanlış seçim yapılmış bir abiye ile çok vasat ve rüküş bir görüntü sergilemiş olursunuz.

Sherry London adında online bir alış veriş sitesi var. Bu sitede gelinlik modellerinden, gece kıyafetleri ve mezuniyet kıyafetlerine kadar bir sürü çeşitler bulunmakta. Üstelik ücret olarak piyasadaki çoğu abiyelere kıyasla çokta uygun. Şimdi de size Sherry London sitesinden seçtiklerim bir kaç parçası paylaşacağım. Bakalım zevkimi beğenecek misiniz?

SHERRY LONDAN ONLİNE ALIŞ VERİŞ MAĞAZASI
Fuşya renkli kolsuz, uzun abiye modelin altında saten astarı ve üstünde tüllerden oluşan bir kloş eteği var. Üst kısmı ise taşlar ile hareketlendirilmiş bir elbise modeli. Sitede bu elbisenin eflatun ve buz mavisi renkleri de mevcut. 

Krem renkli, kolsuz, uzun abiye burada. Bu abiyenin de yaka kısmında bir boncuk detayı var. Diğer türlü sade zarif bir elbise. Bu elbisenin üzerine yine doğal bir makyaj ve saç modeli ile fazla abartılı olmadan şık olmanız mümkün.


SHERRY LONDAN ONLİNE ALIŞ VERİŞ MAĞAZASI

Lacivert renkli, uzun kollu ve kol manşetlerinde kristal taşlar ile işlenmiş, mini abiye ise burada Bu abiyenin arka kısmında bir dekolte var. Siteye girince alt tarafa doğru inerseniz. Abiyenin detay kısmında gözükmekte... Zaten bu sitedeki tüm ürünlerin alt kısımlarında ürün hakkında en ince ayrıntısına kadar detay yer almakta.
Eflatun renkli kolsuz, tek omuzdan bantlı, uzun şifon abiye burada

SHERRY LONDAN ONLİNE ALIŞ VERİŞ MAĞAZASI

Fuşya ve turkuaz renkli yine uzun ve kollu olan abiye ise burada. Ben bu abiyelerin renklerine ve üst kısmında işlenmiş olan kristal taşlarına bayıldım. Bence o taşlar abiyeye çok şık bir hava katmış.

Siyah renkli ve uzun kollu balık kesim abiye ise burada. Bu abiyede yaka ve kol uçlarındaki detay haricinde çok sade bir abiye. Bu abiyeyi giyerek fazla abartılı değil; ama şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Aslında sherry london da bu modellere benzer, hatta daha da güzelleri mevcut. Siz en iyisi kendiniz bir gidip, göz atın. Eminim ki sizde benim gibi siteden ürün seçmekte çok zorlanacaksınız...



Hoşça kalın.

2 yorum:

  1. Arkadaşım derde bakmammı :) kendimden geçtim bakarken:))
    İyi akşamlar canım sevgilerimle.

    YanıtlaSil