20 Kasım 2014 Perşembe

İstediğiniz Karaktere Kostümlerle Bürünün!

 Özel günler her zamankinden değişik bir şekilde kutlandığında daha unutulmaz ve eğlenceli olur. Kostümler de doğum günü, yılbaşı gibi özel günlerde ve partilerde hem çocukların hem de yetişkinlerin istedikleri karaktere bürümesini sağlar ve ortamın havasını anında değiştirir. Etrafta dolaşan prensesler, örümcek adamlar, cadılar ve korsanlar asla unutamayacağınız bir eğlenceyi de beraberinde getirir. En sevdiğiniz karakterleri canlandırarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hangimiz küçükken prenses ya da Superman olmak istemedik ki? İşte kostümler sayesinde yetişkinler çocukluk hayallerine kavuşuyor, çocuklar da renkli dünyalarını daha da canlandırabiliyor. Yetişkin kostümleri arasından kendinize en uygununu bulup masal diyarına adımınızı atabilirsiniz.



Sizin kahramanınız hangisi? 

Çocuklar sevdikleri çizgi film kahramanlarını gerçekten arkadaşları gibi görürler ve onlarla bağ kurarlar. Onlara doğum günlerinde çocuk kostümlerinden hediye ederek fazlasıyla sevindirebilirsiniz. Hayallerini süsleyen kahramanlara bürünmek onların gerçek bir kahraman gibi hissetmelerine neden olur. Kostümler çocukların zaten rengarenk olan dünyasına farklı bir dünyanın kapılarını araladığı için çok uygundur. Çocuk kostümleri gibi bebek kostümleri de miniklerin sevimlilik kat sayısını arttırır. Özellikle doğum günlerinde kostümleriyle fotoğrafları çekilen minikler için bu özel kareler yıllar geçtikçe daha da eğlenceli ve anlamlı hale gelir. Peter Pan, Taş Devri karakterleri, Şirinler, Hello Kitty, Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses gibi en sevilen karakterler çocuk kostümleri olan miniklerin dünyasını renklendiriyor. 


Partinin yıldızı olmak detaylarda saklıdır! 

Yetişkin ya da çocuk fark etmez; partinin yıldızı olmak için kostümler kadar aksesuarlar da bürünülen karakterin etkisini arttırır. Özellikle maskeler ve peruklarla tüm yaratıcılığınızı konuşturabilir, gerçekten istediğiniz tiplemeye girebilirsiniz. Eski çağ adamlarından Karayip Korsanları’na, Pamuk Prenses’ten Rapunzel’in upuzun saçlarına kadar rengarenk ve çeşit çeşit peruklar bu hayatta kafanıza takacağınız en güzel şey olacak! Kimi zaman eğlenceli kimi zaman korkunç karakterler yaratmak ise ince işçilikle her biri birer sanat eserini andıran maskelerle mümkün. Renkli tırnaklar, taçlar, yüz boyama kitleri ve canavar dişleri gibi aksesuarlarla yaratıcılığınızı konuşturmak size kalmış.


2 yorum:

  1. Teşekkür ederim çok sağolun faydalı bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Çocuğum için güzel bir tavsiye oldu nasıl yapıcam diyordum şimdi kafam daha rahat teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil