6 Mayıs 2013 Pazartesi

NATA VEGA OUTLET GEZMEMİZ

tokideki sesin logosu

Türkiyenin en büyük alış veriş merkezi özelliğin taşıyan Nata Vega Outlet açıldığından buyana milyonlarca Ankarıların gittiği tek nokta oldu. Özellikle içindeki kapalı luna park çocukların ilgisini çektiği kadar anne ve babalarının da çok büyük ilgisini gördü.

Nata Vegaya nihayet pazar günü ailecek giderek gözlerimle görmek nasip oldu. Gerçekten de çok büyük vede deha sal bir yer. Netten araştırdığıma göre 5000 metre kare kapalı bir alanda kurulmuştur. Luna parkı kadar içindeki İkea bölümü benim çok dikkatimi çekti çok güzel dolapları vardı. Şu aralar tamda bir kitaplık tarzı bir şeye ihtiyacım vardı. O sebepten bizim için iyi oldu aklımızda fikirler oluştu.


tokideki sesin logosu
 Üst kattaki kafeterya bölümlerinden yemek siparişlerimizi beklerken çocukların oyalanması için yapılan çocuk eğlenme yerleri vardı. Bizim için çok iyi oldu bu yerler sayesinde çocuklar oyunlar oynayarak eğlenirken bizlerde oturarak kafa dinleyerek dinlendik.

Pazar günü akşam birde sivas spor ile galatasarayın şampiyonluk maçı vardı o sebepten benimkiler sabahtan, evden çıkmadan önce 'anne bize formamızı giydir' dedikleri için formaları üzerlerinde idi. :) Bu arada konudan konuya atlamış gibi olacağım ama galatasarayı tebrik ediyorum 19. şampiyonluk kuposunu aldılar. :)) Bizimkiler coşku ile kutladılar.


tokideki sesin logosu

Ailemizin en küçük galatasaraylısı da üzerindeki forması ile alış veriş arabasını da ki hali...:)

Biz bir gün içinde gezebildiğimiz kadar yerlerini gezdik ama çocuklar yorulduğu için daha gezemediğimiz yerlerde var. Ama olsun artık bundan sonra sık sık gideceğimiz yerlerden biri olacağı için daha çok gezeriz. diyerek oradan ayrıldık...

Son olarak balkondan bir kombin resmi ile bu postumu sonlandırıyorum.


Hepinize öpücükler.

10 yorum:

  1. ne güzel,ailecek yapılan alışveriş turlarının tadına doyum olmuyor.sonrasında ayaklar çekiyor günün yorgunluğunu ama değer.SEVGİLERİMLE..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hayatım öyle oluyor:) akşam ayaklardakı sızlamalar sayesinde insan yorgunluğunu anlıyor. Ama dediğin gibi değer:))

      Sil
  2. ayy çocuklarla AVM gezmek bir ulüm oluyor benim için. Yine de gidiyoruz tabi ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bizde artık öyle olmuyor onlarda bizimle birlikte zevkle geziyorlar özellikle içindeki kapalı luna parkda dolaşmaktan çok zevk aldılar:)

      Sil
  3. merhaba, burası epey değişmiş, natavega da neresiymiş ankarada dedim önce, ben gördüğümde sadece ikea vardı yeni açılmıştı adı da anatolia idi, gezilesi bir yer olmuş doğrusu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle çok güzel bir yer şu araları Ankarıların özellikle gittiği gözde AVM' lerden biri:)

      Sil
  4. bende hiç gitmeyenlerdenim.genelde AVM ler başımı ağrıtır ama gitmek lazım.keyifli zamanlar geçirmişsiniz ailecek.keyfiniz hep daim olsun.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet öyle keyifli zamanlar geçirdik :) Bu AVM bizim çok hoşumuza gitti aradığımız herşeyin orada olması bizi çok mutlu etti.

      Sil
  5. alışveriş merkezinde çalışan biri olarak avmlerden bıksam malesef alışveriş için başka seçenek kalmıyor.Nata Vega yı duymuştum canım ilk Ankara ziyaretimde gidicem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gitmeni tavsiye derim Ankara'nın en güzel AVM lerinden biri:)

      Sil