17 Mayıs 2013 Cuma

AYNA SÜSLEMESİ

Merhabalar sevgili bloggerler, bugün sizlere yaptığım aynayı paylaşmak istiyorum. Evde düz sade yuvarlak bir ayna vardı. Onu tuvalet kağıdı ruloları ile süsleyip duvara astım.:) Bakınız resimde de gözüktüğü gibi...

tokideki sesin aynası

Bu aynayı, önce altına yuvarlak fon kartonundan bir daire kesip onun üzerine yapıştırdım. Daha sonra ise tuvalet kağıdı rulolarını ince ince kestim.

tokideki sesin aynası

 Başlamadan önce kafamda o ruloları boyarım diye geçiriyordum ama yapmaya koyulduktan sonra aklıma pullarla yapıştırmak geldi. Aslında siyah pul düşünüyordum ama siyah olanları evde bulamadım. :( Bende o sebepten evde olan pembe pulları yapıştırdım.

tokideki sesin aynası

Resimde de gördüğünüz gibi önce ruloları aynanın kenarına yapıştırdım. Pulları en son, yapıştırdığım rulolar kuruduktan sonra tek tek yapıştırdım. Gerçi o biraz beni oyalayıp yordu; ama sonucu görünce tüm yorgunluğumu unuttum gitti :)) Ortaya evdeki malzemelerle yapılmış özellikle de benim eserim olan bir şeyin ortaya çıkması insanı mutlu ediyor bee:)

Benden bugünlük bu kadar hoşça kalın...

Hoşça kalın..

13 yorum:

  1. Çooook tatlı duruyor :) Harika olmuş, ellerinize sağlık. çok şık bir çalışma olmuş. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. bende cokk begendim özellikle pullarla süslemek iyi fikir olmus uzun süredir ruloların biriktiriyorum sen simdi bana önayak oldun birance bende yapayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkürler... Ozaman sanada kolay gelsin :) sonucu merala bekliyor olacağım...

      Sil
  4. Çok basit bir çalışma. Umarım geliştirmeyi başarırsınız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o sizin fikriniz bence çok hoş vede güzel ayrıca bu tür basit küçük dokunuşlar objeleri güzelleştirir bunu öğrenememişsiniz yazık :)

      Sil
  5. Bence gayet akıllıca ve gelistirilmis bi fikir hatta ruloları kesmeden renkli yanar donerli yapiskanli kagitlarla yapıştırp daha sonra bu sekikdeki gbi kesilerek hem daha pratik hemde daha renkli bi ayna elde edilmis olur harikasin gerçekten bende bu tarz şeylerle uğraşmaya bayılırım ve bircok şeyde degerlndirmisimdir :)

    YanıtlaSil