30 Mart 2013 Cumartesi

NESTLE NESFİT KAHVALTILARIN BAŞ TACI

Merhabalar, bugün sizlere bana fikrimühim den gelen paketin içinden çıkan nestle nesfit hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.



Güne güzel başlamak için çok güzel bir tercih :) ben normalde sabah sporundan yarım saat önce kahvaltı yaparım ama  3 gündür kahvaltımı  nesfit ile yapmaya başladım. Ve inanılmaz faydasını gördüm. İlk denemeden önce itiraf etmeliyim ki' Aman buda beni hemen acıktırır' diye düşünüyordum. Ama denedikten sonra gördüm ki insanı inanılmaz derecede tok tutuyor ben normalde arada atıştırma ihtiyacı duyardım. Özellikle spor yaptıktan sonra kalori kaybettiğim için bir şeyler atıştırmak isterdim. Nesfiti kullandığım bu günler zarfında hiçte öyle bir his oluşmadı. Şimdi artık nesfit ballı bademli kahvaltılık ile kahvaltımı yapıyorum. Arkasından sporumu yapıp hiç bir şey atıştırmadan yeşil çayımı içebiliyorum.

Buradan bir kez daha 'fikrimühime teşekkür ediyorum onun sayesinde böyle güzel bir şeyi deneyip peşin hükümlerimi atıp daha lezzetli kahvaltı yapmaya başladım' diyorum. Çünkü nesfit,  lezzet olarak da çok mükemmel, kızarmış badem parçacıkları ve altın rengindeki balın muhteşem uyumundan meydana gelen çıtır nesfit ballı bademli kahvaltı tadına doyum olmuyor.

Bizim ailede Nesfiti beğenen sadece ben değilim evdeki ufaklıklar ve eşimde bayıldı...:) Çocuklar sütle bende yoğurtla tüketiyorum. Eşim ise televizyon izlerken bir kaseye koyup sade olarak tüketmeye başladı.:)

Alttaki resimde de gördüğünüz gibi benim ufaklığın büyük bir iştahla nesfiiti yediğini göreceksiniz.:))



Paketin içinden çıkan indirim kupanlarını ise çevremdeki insanlara dağıttım bile :) onlarda deneyip en yakın zamanda benimle düşüncelerini paylaşacaklar. Şimdide merakla onlardan gelecek olan yorumları bekliyorum.

O zaman son söz olarak hepinize nesfit ile mutlu kahvaltılar! diyorum.

Hoşça kalın.



0 comments: