18 Mart 2013 Pazartesi

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ PİYESİ

Merhabalar, bugün 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günümüz. Bu günü biz büyüklerin gençlerimize aktarıp bu vatanın kolay kazanılmadığını ne zorluklarla elde ettiğimizi ve bir karış toprağını vermemek için nice  gençlerimiz vede analarımızın bu yolda şehit olduklarını  bilinçlendirmek zorundayız.


Emir'in okulundaki öğretmenleri tamda bunun için bu güne özel bir piyes hazırlamışlar. Hemen hemene hepimizin bildiği Kınalı Ali Destanını canlandırdılar. Çokta güzel oldu burdan emeği geçen tüm öğretmenlerine bir kez daha teşekkür ederim. Haa tabiki kuzucukların becerikliklerini de unutmamak lazım maşallah çok güzel oynadılar salondaki tüm insanları resmen mest ettiler.:)



Kınalı Ali gibi nice şehitlerimiz bu günde şehit olmuştur. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun Allah onlardan razı olsun onlar sayesinde bu güzelim Ülkemizde gönül rahatlığı ile yaşıyoruz.


Bizler bu vatanımızı onlardan ödünç olarak aldık şimdi de bu kuzularımıza bırakacağız o sebepten onları ne kadar çok bilinçlendirirsek çocuklarımıza o kadar çok vatan sevgisi aşılamış oluruz.



 Son olarak siz okurlardan bir ricam olacak bu günün anısına tüm şehitlerimiz için birer fatiha okur musunuz?..


Hoşça kalın.

2 yorum:

  1. merhaba resimler nerede çekildi accaba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba resimleri okuldan oğlumun piyesinden çektim tokideki bir ilkokuldan neden sormuştunuz acaba?

      Sil