7 Mart 2013 Perşembe

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Merhabalar sevgili bloggerler,

Bugün sizlere geçen cumartesi günü gittiğimiz bir doğum gününden birkaç kareler paylaşacağım. Aslında bu postu daha önceden hazırlayacaktım ama maalesef fotoğraflar elime ancak geçti. O sebepten bugüne kısmetmiş.

Canım arkadaşımın bize hazırladığı mamalar...:)


Ellerine sağlık hepside o kadar çok lezzetliydi ki anlatamam haaa bu arada elmalı kurabiyenin tadına bakamadım:(( o kadar çok yemişim ki ona yer kalmadığı için ona tadamadım ama aklımda kaldı :((


Buda doğum günü prensesi olan cimcime:) 3 yaşına girdi Allah daha nice uzun seneleri girmeye nasip eder inşallah.....(amin)


Vee son olarak buda tabağıma saldırışımı yakalayan bir fotoğraf :) Ayy şimdi ben rezil oldum demi bu resmi koyarak. Amannn boş ver siz dostlarımdan gizlim saklım yok benim biliyorsunuz o sebepten bence önemli değil.

Aslında asıl üzücü haber bu komşularımızın İstanbul'a taşınıyor olması o sebepten biraz üzgünüm bir arkadaşımı daha kaybediyorum:( buradaki yazımdan hatırlarsınız neden öyle yazdığımı....


Hoşça kalın.



8 yorum:

  1. Nice mutlu yılları olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  2. mutlu yillar ve de yaslar diliyorum yavruya.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşının başka şehre taşınmasına üzüldüm.kaybettiğin anlamına gelmiyor ama yüzyüze paylaşımların tadını ne verebilir ki.cimcimeye hayırlı yaşlar ve sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kaybetmedim ama öyle yakın arkadaşım az olduğu için o manada dedim yoksa uzakta olan zaten çook arkadaşım var.
      teşekkür ederim sevgiler benden size olsun:)

      Sil
  4. açıkçası bu tarz sıcak ve samimi doğum günü organizasyonlarını daha çok seviyorum. her şey mükemmel görünüyor ve en önemlisi de samimi bir ortam olması çok güzel.. nice mutlu senelere inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Doğum günü partisi :)

      Sil