29 Şubat 2012 Çarşamba

YATAK ODALARI İÇİN DUVAR KAĞIDI ÖRNEKLERİ

Evimde bir değişiklik istiyorum, evet bu söz son zamanlarda sürekli aklımdan geçirdiğim ama bir türlü gerçekleştiremediğim bir düşünce havaların güzelleşmesini dört gözle bekliyorum  'lütfen lütfen düzel artık' diye sürekli gözüm havanın üstünde :)) 

bana kalırsa hava bu şekilde iken en azından salonu badana yapmak istiyorum. Ama eşim, olmaz olmaz diye tutturuyor biraz daha bekle daha ne kadar bekleyeceksem :(

Değişikliğe gelince ben tüm evi duvar kağıdı ile kaplamak istiyorum ama eşim olmaz boyayalım diye salon için boyaları aldı bile, ama bakalım onu ikna edebilirsem en azından yatak odasını duvar kağıdı ile kaplamak istiyorum.

Netten duvar kağıtlı yatak odası modelleri araştırmaya başladım bile:))



Şimdi size de benim beğendiğim birkaç modelleri göstereceğim bakalım sizler hangisini beğeneceksiniz.




































Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

7 yorum:

  1. PEMBE ODAYA BAYILDIM YEŞİL ODA ÇOK İÇ ACICI FERAH FERAH BAZEN GELİYOLAR VALLA İNSAN DEĞİŞİKLİK İSTİYO...

    YanıtlaSil
  2. Canım inş. değişiklikler dilediğince tez elden olur:)

    Ben birkaç öneri paylaşacağım sadece. Eğer duvarkağıdını yatak başında kullanacaksan nevresimlerinin tek desen ve renkte olması gerekiyor. Aksi takdirde çook çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor, dikkat edersen bu foto.larda da hep bu şekilde nevresimler var.

    Benim kendi yatak odamda duvar kağıtları tuvalet masasının olduğu duvarda, bir diğer duvar kağıdı da perdelerin olduğu duvarda.(Perde rengi ve duvar rengi örtüşmediği için böyle yaptım ben:) ama normalde gerek yok, çünkü perdelerden duvar gözükmüyor genelde)
    Umarım istediğin gibi olur değişiklikler sevgilerle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pamuk şekerim, teşekkür ederim inşallah istediim gibi olur. nevresime gelince sade renklide var desenlide var ama duvar kağıdı yaptığımda desensiz olanı kullanırım önerin için sağol:)

      Sil
  3. Duvar kağıdını bende beğeniyorum.bence evi zengin gösteriyor.tabi nasil kullanacağını bilmen lazım..bende salonu yaptırmayı düşünüyorum..bakalım kısmet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bencede, ama ben eşimi salon konusunda ikna edemedim o yüzden yatak odasına istiyorum oraya yaptırınca hoşuna giderse sonra salonu kendi ister diye yorumun için teşekkür ederim

      Sil
  4. Değişiklik çok güzel bir şey:)) Örneğin biz salonumuzun yarısını duvar kağıdı ile kaplattık ve harika oldu:)))Güzel duruyor havası değişti. Siz de kaplattığınızda değişimi göreceksiniz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demi ama, değişiklik her zaman için iyi olur:)

      Sil