20 Şubat 2012 Pazartesi

BİR PAZAR GÜNÜ

Merhabalar, ben size bizim evde pazar günlerinin, yerinin ayrı olduğunu söylemiştim ya işte bu pazar pek de öyle değildi. Aslında bizim planlarımıza göre, salonu badana yapacaktık ama ne yazık ki gerçekleştiremedik.


Size bir postum da bu poşetlerin içinde sizce ne var diye sormuştum ya; işte o poşetlerde badana için malzemeler vardı. Ama maalesef dün hava kötü olduğu için cesaret edemedik, soğukta çocuklarla kendimizi hasta ederiz diyerekten, artık başka pazarlara kaldı.

Cumartesi akşamı ise yine geleneği bozmadık filmimizi izledik bu sefer iki film izledik ' Maymunlar cehennemi başlangıç' vede '72.Koğuş' 






Maymunlar cehennemi başlangıç, izlemeyenler için bir ön bilgi vereyim film hakkında, büyük bir laboratuvar da    maymunlara b-12 virüsü vurarak deney yapıyorlar ve bu deney sonucu maymun çok akıllı oluyor diğer maymunlara da öncülük yaparak o laboratuvara baskın yapıyorlar. Film bu çerçeve içinde gelişiyor çok güzel bir, bilim kurgu izlemenizi tavsiye ederim. 










72. koğuş, bu filimde de eskiden hapis hayatında ne kadar zorluklar geçirdiklerini anlatıyor. İnsanların bir dilim ekmek için nasıl insanlıklarından çıktığını hayvanlaştıklarını anlatıyor özellikle bir sahnede hapishaneye atanan yeni müdürün erkek mahkumları soğuk kış gününde çırılçıplak hortumla soğuk suda yıkatıyor o sahnede resmen tüylerim diken diken oldu dram sevenler için güzel bir film.

Bir pazarı da böylelikle geçirmiş olduk herkese sevgiler...:)


Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

4 yorum:

  1. ikiside izlenebilir filmler aklımda olsun teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. iki filmde çok güzel izlemeyenler kesinlikle izlesin teşekkürler bilgi için.

    YanıtlaSil
  3. 72. koğuş benid erinden etkilemiş bir filmdir.

    YanıtlaSil