3 Ekim 2014 Cuma

Fikri Mühimden Gelen Tropicana Sandığı Ve #MemleketTadı Meyve Suları

Fikri Mühim kampanyalarına genellikle katılır gelen hediyelerini zevkle kullanır ve arkadaşlarım ile paylaşırım...

Geçenlerde yine mailimde fikri Mühimin bir kampanyasına katılıp katılmayacağım soruyordu. :) Hiç kaçırır mıyım, hemen katıldım. :) Eee benim mantık hediye gelsin de nereden gelirse gelsin olduğu için vede hediyelere bayıldığım için bu tarz kampanyalar tam benlik. :) Üstelik birde gelen hediyeler özenle hazırlanmış vede içinde sevdiğim parçalar varsa değmeyin benim keyfime.. :)

Tarih tam hatırlamıyorum ama geçen hafta çocukları okuldan alıp gelmiş ve ödevleri ile cebelleşirken kapı çaldı. :) Hemen kapıyı açınca karşımda kargocuyu görünce benim ağız kulaklarda kargocuya bakıyorum. :) İçten içe de merak ediyorum acaba kimden, nasıl bir hediye getirdi? Diyerek... :D


İmzamı atıp, paketi kapıp, kapıyı kapattıktan sonra hemen bir hışım paketi açtım. :) Karşıma çıkan ahşap sandık beni benden aldı zaten. :) Ama içinde ne var onuda merak edince özel açma yerinden, sandığı açtım... :)



Sandığın içinde bir tane Fikri Mühimden mektup, 10 tane %50 lik indirim çekleri ve denemem için bir tane 1 litrelik Tropicana kayısı suyu ve küçük boylarda vişne vede şeftali suları çıktı...

Ben normalde meyve suyu pek içmem özellikle hazırlarını hiç sevmeyen biri olduğum için sandık benim, kayısı suyunu eşim çok sever onun, şeftali suyunu Emir, vişne suyunu ise Efe sever onun olur diye hemen kafamda kardeş payı yapmıştım bile :)  Hatta içten içe sipariş versek bu kadar olurdu yani ailenin en çok sevdiği meyve suları paketten çıktı ne güzel diye sevindim bile.. :)

Ama sırf tatmak için bir küçük bardak kayısı suyunu içince anladım ki bu meyve suyu öyle diğer hazır meyve suları gibi değil
...
Bir kere içindeki şeker miktarı çok az, ayrıca çok yoğun sanki kayısının çekirdeklerini çıkarıp meyve sıkma robotundan gerçek kayısıların suyunu sıkmış gibi bir his uyandırıyor... Özellikle kayısı tadını yoğunlukla hissedince: ''Tamam işte, bu şekilde yapın canımı yiyin :) Bundan sonra bende Tropicana markasının meyve suyunu içeceğim yoksa yine meyve suyu içmem'' dedim. :)

Kocişko ise indirim kuponlarını görüp:
-İyi o zaman bu kuponların hepsini dağıtmada bir kaçını bize bırak dedi... ( Tutumlu adam ne olacak :9)

Kuponların bir çoğunu diğer velilere dağıttım bile, ama biraz sonra bayram için çıkacağım alış- verişte sepetime Tropicana meyve sularından da koyacağım ki. Bayramlık baklava ve yaprak sarması ikramlarında misafirlerime Tropicana meyve sularından da ikram edip. ''Bizzat ben kendim sıktım'' diyerek hava atacağım... :)

Teşekkürler Fikri Mühim, Teşekkürler TropicanaTR...

Hoşça kalın... 

0 comments: