25 Ocak 2014 Cumartesi

KUZUCUKLARIMIN KARNE SEVİNÇLERİ

Merhabaar arkadaşlar 15 tatilin ilk günü kuzucuklarımın karne sevinçlerini sizler ile paylaşmak istiyorum...

Cuma günü sabah normal şekilde okulda herne kadar ders işlemeseler de ders saatleri oldu. Sonra öğlen yemeği arasında yemek yiyip okula gittikten sonra karnelerini aldılar... Ama bu sefer benim küçük kuzum Efede karne alacağı için ben biraz sıkıştım kimin yanında olacağıma karar veremedim :) Ama neyse ki önce Emir'in öğretmeni karneleri dağıttığı için ilk büyük kuzumun yanında oldum :)

Kuzucuğum öğretmeninden karnesini aldı... Vee öğretmeni ile birlikte bana güzel bir poz verdiler bende resimlerini çektim :)

KUZUCUKLARIMIN KARNE SEVİNÇLERİ

Karnesini biz babası ile birlikte bir kaç gün önceden e-okuldan öğrenmiştik ama oğluşuma söylememiştik merak etsin o heyecanı yaşasın diye :) O sebepten oğluşum karnesini alıp bakana kadar notlarını bilmiyordu... Karnesi 1. sınıf gibi hepsi 5 di ama tek farkı ingilizce 100 den değilde 85 den 5 di oda sanırım, ingilizcenin bu sene yeni bir ders olduğu için tam olarak  adapte olamadı... Eminim ki diğer yarı dönmede onuda 100 yapacak...

Emir'imin karne sevincini onunla birlikte yaşadıktan sonra Emir'in yanından ayrılıp koşar şekilde küçük kuzumun sınıfına indim... Neyseki son anda ona da yetişip onunda karnesini alışını yakalayıp ondanda bir poz aldım... :)

KUZUCUKLARIMIN KARNE SEVİNÇLERİ

Bu küçük kuzumun ilk karnesi olduğu için o daha çok heycanlıydı gerçi onun aldığı karne değil gelişim raporu idi ama olsun o yinede sanki bir karne gibiymiş gibi büyük bir heyecanla aldı :)

Bu arada okulun ilk açıldığında sizlerlede paylaştığım bakıcı anne yokluğu problemimiz çözüldü... Yeni bakıcı annenin oğluma çok hakkı geçtiği için ayrıcada ileride hatıra olarak kalmasını istediğim için bakıcı annesi ile de bir fotoğraf çektim :)

KUZUCUKLARIMIN KARNE SEVİNÇLERİ

Kuzucuğumun ikisi de o gün çok mutlu vede heyecanlılardı onların mutluluklarını gördükçe benim sevincim iki katına çıktı... Allah yüzünüzü hep güldürsün o gül yüzlerinizdeki gülücük hiç gitmesin...(amin)

Emir'in 1. sınıfı bitirdiğinde aldığı karne hakkındaki yazım için tık tık

Not: düzenlediğim çekilişe ilgi olmadığı için çekilişi iptal etmek zorunda kalacağım... Çünkü iki kişiden başka kimse çekilişe katılmadı :( Ama yinede son bir hafta daha bekleyeceğim eğerki 10 kişiden az katılan olursa istemeye istemeye de olsa iptal edeceğim...

Hoşça kalın...

5 yorum:

  1. hayırlı olsun karneler... :)

    YanıtlaSil
  2. MERHABA
    arkadaşım bayat ekmek helvanı http://bayatekmektarifleri.blogspot.com.tr/ adresinde senin isminle yayınladık
    sevgiler

    YanıtlaSil