25 Ekim 2013 Cuma

ŞİRİNLER 2 FİLMİ HAKKINDA BİLGİ

Hayırlı cumalar sevgili okurlar, bugün sizlere çocuklar ile birlikte izlenebilecek yeni bir filmden bahsedeceğim....

Şirinler 2... Aslında bu filmi izleyeli hemen hemene 3 ayı geçti ama o zamanları paylaşmaya fırsatım olmadığı için kalmıştı. Ama şuaralar bloğuma sürekli çocuklar ile birlikte izlenebilecek filmler araması eşleşmesi ile dışarıdan çok izleyici geldiğini görünce bu filmide bloğumda yer almasını istedim.

Şirinler ilk olarak 1958 de Pierre Culliford tarafından çizgi roman olarak ortaya çıkmış... 1981 yılında ise çizgi film olarak televizyonda yayınlanmaya başlamış... Bu şirinleri, çizgi film olarak küçükken çok sever vede devamlı izlerdim... Hatta filmin sonunda uslu çocuk olursanız şirinleri bir gün görebilirsiniz sözünede inanır sürekli uslu çocuk olmak için uğraşırdım :) Ama şimdi anladım ki Gargamel nasıl çok kötü olduğu halde şirinleri görüyor da biz neden uslu olunca göreceğiz diye düşünüyorum :)) bence kızlar yıllarca bu sözler ile kandırılmışız :))

tokideki sesin çocuklar ile birlikte izlediği filmler

Şimdide isterseniz film hakkında ufakta olsa bir bilgi vereyim... Kötü büyücü Gargamel, bir çift Şirinler benzeri haylaz karakterler yaratıyor ve onlara da Haylazlar ismini vererek, sayelerinde çok güçlü ve büyülü Şirin özünü elde edebilmeyi umuyor. Ancak, Gargamel istediği Şirin özünü sadece gerçek bir Şirin’den alabileceğini ve sadece Şirine’nin bildiği gizli büyülü sözler sayesinde Haylazlar’ın gerçek Şirinler’e dönüşebileceklerini öğrendiğinde Şirine’yi kaçırıyor ve onu dünyanın en büyük büyücüsü olarak milyonların hayranlığını kazandığı Paris’e getiriyor. Şirine’yi kurtarmak için Şirin Baba, Sakar Şirin ve Süslü Şirin’in dünyamıza dönerek insan dostları Patrick ve Grace Winslow ile işbirliği yapmaları gerekiyor... Vee yapıyorlar da onların mutsuz sakin hayatlarına bir aksiyon vede eğlence olarak giren şirinler çok güzel aksiyonu bol bir çok sahneler var...

tokideki sesin çocuklar ile birlikte izlediği filmler

İsaterseniz daha fazla anlatmayayım da izlemeyen varsa devamını izleyip görsün :) Benim çok hoşuma giden sahneler vardı özellikle Azmanın Gargamelin üzerinden araba geçince kıs kıs gülmesine bittim :) Çok komikti ya bence Gargamali komik yapan özellikle Azman ile olan diyologları onların ikisinin birbirleri ile ilgili diyologlarında çok gülüyorum. :)

Sözün özü sevgili okurlar, çocuklar ile güzel vede eğlenceli bir zaman geçirmek istiyorsanız bu filmi izleyin... Gerçektende çok komik bence sedece çocukların değil biz büyüklerinde büyük bir zevkle izleyebileceğimiz tarzda bir film olmuş...

Çocuklar ile birlikte izlediğim diğer filmleri görmek istiyorsanız tık tık

Hoşça kalın.

4 yorum:

  1. kaç yaşıma geLdim ama haLa severek izLerim şiriNLeri :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba..sızı ızlmeye aldım paylaşımlar cok güzel sevgıler.zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, aramıza hoşgeldiniz bende şimdi sizin bloğunuza bakıyorum :)
      sevgiler benden size olsun...

      Sil