29 Mayıs 2012 Salı

ESTETİK HİLESİ

Dün msn haberde gezinirken magazin bölümünde rastladım ve çok tuhafıma giden resimler gördüm. Haberin başlığı ise şöyle idi ünlülerin estetiksiz halleri ve estetikli halleri ile birlikte resimleri, ekranlarda gördüğümüz güzel olarak tabir ettiğimiz ünlülerin aslında bir estetik hilesi ile değiştiklerini açıkça gösteren resimlerdi. Makyajı ise hiç işin içine katmıyorum bile, şöyle diyeyim ki  makyajsız hallerini gece rüyamızda görürsek sabaha dudağımız uçuklamış şekilde kalkarız herhalde:)) çünkü bakar mısınız bu iki hallerinde de makyaj var.

Benim anlatmama gerek yok, zaten resimler ne derece değiştiklerini  anlatıyor buyrun resimlere bakalım sizlerde benim düşündüğüm gibi mi düşünüyorsunuz?..














 

Şimdi diyeceksiniz ki bunlar zaten müslüman değiller inaçları farklı kişiler Türk sanatçılar bunlardan farklı mı diyeceksiniz? haklısınız farklı değiller belkide daha fazlalar bir Hülya Avşar, Ajda Pekkan, Seda Sayan, vb... kişiler belki bunlardan daha çok estetik var. Haberde resmi olan ünlüler bunlardı Türk ünlüler yoktu o yüzden onların resmini koymadım.

Bir mümin kadının en güzel estetiği ve makyajı hergün beş defa abdest almasıdır. der ve kaçarım yorum sizin.

Hepinize Öpücükler

4 yorum:

  1. bazı durumlarda estetik gerekli olabiliyor. onların da kendilerince düşüncesi "bizler göz önünde olan insanlarız" demeleri. Herkesi tercihleri konusunda kendi haline bırakmalı bence. Allah bile belli bir süre mühlet verdiğine göre. Ama dersen ki sen yaptırırmıydın. Hayır. Sırf güzellik için yaptırmazdım. Barışığım ben kendimle. sevgiler selamlar...

    YanıtlaSil
  2. Ben Rabbimin yarattığına dokunmamamaktan yanayım. Ne yarattı ise en yakışanı yaratmıştır. Yapılacak en basiti temiz ve düzgün giyinmek ve tabi ki yaşamak. Ayrıca ben 5 defa abdest alıyorum. 4 neden? :)

    YanıtlaSil
  3. en son resim evrim geçirmiş resmen.
    bence insanların psikolojik sağlığını ve tabi fiziki sağlığını tehdit ediyosa yapılmalı..

    YanıtlaSil
  4. yapılsın mı/yapılmasın mı bilemem ama keyifli bir paylaşım olmuş.
    teşekkürler...

    YanıtlaSil