3 Mayıs 2012 Perşembe

GECİKMİŞ BİR MİM

Sevgili arkadaşım duygu beni mimlemişti ama cevaplamak bir türlü kısmet olmamıştı:( ama canım inan sürekli aklımda idin cevaplayamadığım için rahatsız oluyordum. O sebepten biran önce cevaplayıp rahatlamak istiyorum.

1-KENDİNİ NASIL HİSSEDİYORSUN?

Ben kendimi huzurlu, mutlu, sağlıklı ama Mevlamın bana verdiği bütün bu nimetlere yeteri kadar şükür edemediğimi düşünüyorum.

2-REENKARNASYON GERÇEK OLSA BU DÜNYAYA NE OLARAK DÖNMEK İSTERDİN?

Bu dünyaya geri gelmek diye birşey yoktur o sebepten bunu hiç düşünmedim.


3-VURULDUĞUN DİZİLERDEN AKLINA GELENLER?

Ben bundan 3 ay önce tam bir dizi koliktim tüm dizileri takip ederdim hergün için ayrı bir dizim vardı ama bu olay çocuklar vede ailemiz üzerinde kötü tepkilere yol açınca yasak koyduk, evde dizi izlemiyoruz sadece kurtlar vadisi pusu başka dizi izlemiyoruz.

4-SON ZAMANLARDA İZLEDİĞİN HANGİ FİLMİ EN ÇOK BEĞENDİN?

Benim postlarımı takip edenler bilir bizim evde cumartesi akşamları film izleme günüdür. Malüm iki çocuklu bir anne olduğum için öyle sinemalara gitip film izleme imkanımız olmuyor bizde evde izliyoruz. Şimdi düşündümde aklımda hangi film kalmış diye ilk aklıma gelen film 'musallat 2 lanet' aklıma geldi demek ki en son etkilendiğim film o:)) Bu arada filmdende anlayacağınız üzere tam bir korku ve gerilim filmi hastasıyım.


5-EN SEVDİĞİN ' THE SMİTHS' ŞARKISI HANGİSİ?

:))) Birşey itiraf edeyim mi? o da ne şarkıcı mı ben bu ismi daha yeni duyuyorum. Şimdi netten baktım da şarkıcı bir grupmuş ama şimdi şarkılarını dinleyemeyeceğim çünkü benim ufaklık uyuyor. Uyanınca dinleyeceğim merak ettim nasıl bir grupmuş ki böyle mimlere madde olarak konuluyor. Kim bilir belki bu mim sayesinde bir the smiths hayranı olurum. hahahaaaa


 Veeeee bitti duyguya tekrardan teşekkür ederim bana böyle güzel bir mim ile mimlediği için.

Hepinize öpücükler.

2 yorum: