10 Mayıs 2012 Perşembe

AŞK YEMİNİ KİTABINI ŞİMDİ BİTİRDİM


Aşk yemini bu kitabı şuanda yeni bitirdim o sebepten size sıcağı sıcağına yazmak istedim. Kitap inanılmaz derece akıcı öyle bir büyülü dünyası var ki resmen seni o dünyaya götürüyor. Yazarı barbara scott, size birşey itiraf edeyim mi ben normalde türk yazarlarının kitabını okurdum yabancı yazarlarınkini pek okumazdım bir kitabı alırken önce yazarlarına bakar tanıdık yada daha önce başka kitaplarını okuduğum türk yazarların kitabını alırdım ama AVM ye gittiğimde gözüme ilk çarpan kitap bu oldu önce alıp almamakta tereddüt ettim. Sonrasında ise almaya karar verdim ve kitabı aldım. Okumaya başladım.

 Normalde iki çocuk annesi olduğum için pek kitap okuma vaktim olmuyordu ama bu kitabı okumaya başlayınca devamlı ne olacağını merak ettiğim için okuma zamanlarını resmen oluşturdum. Her fırsatta kitabı okumaya koyuldum veeee bitirdim.

İsterseniz şimdide size kitabın içeriğinden biraz bahsedeyim. Ama önce size birşey sormak istiyorum 'İlk görüşte aşka inanıyor musunuz?' eğer ki cevabınız evet ise bu kitabı kesinlikle okuyun ama yok inanmam derseniz o zaman illaki okuyun demem:))

Kitapta, Morgan tiyatrocu bir ailenin kızı annesi ve babası ayrılmış babasının yanında kalıyor. Tiyatroya babasının yanına gelirken orada gördüğü Danieli ilk gördüğünde aşık olmuştur, ancak aşık olduğu adam bir başkası ile evlidir. Başarıcı bir tiyatrocu olan Daniel turneler çıkar ve seneler boyunca genç kız onu göremez. Morgan aradan yıllar geçmesine rağmen Danieli bir türlü aklından çıkaramamış ve başka bir erkeği sevememiştir. 

Tam umudunu kaybetmek üzere iken bu geçen sürede eşini kaybeden  ve bir oğlu olan Daniel ve Morganın yolları bir kez daha kesişir. Beklenmedik birşey olur ve Daniel Morgana evlenme teklifi eder. Ancak bu evlilik normal bir aşk evliliği değil anlaşmalı bir evlilik olacaktır. Morgan yıllarca hayalini kurduğu nikah masasında kendini bulur. 

Ancak Morgan ilk başlarda beklediği mutluluğu bulamaz Danielin eski eşinin vede Danielin karanlık geçmişi ile uğraşır veee sonuç olarak ise Daniel Morgana aşık olur ve bir kız çocukları olur. 

Ben size kısa olarak kitabın konusundan bahsettim ama asıl içeriğinde daha çok olaylar oluyor çok değişik entrigalar ve aşklar bu kitapta sizi bekliyor . Kitabı okumaya başlayınca anlayacaksınız, benim gibi kitabın büyüsüne kapılıp kurtulamayacaksınız. O sebepten ben okumanızı şiddetle tavsiye ederim.:)))

Hepinize öpücükler.

9 yorum:

  1. kitabın sürükleyici olması güzel yoksa insan sıkılıyo okurken canım....hikaye anlattığına göre güzel.soru sormuştun cevabı...
    ilk görüşte aşka inanmam...benim için tek gerçek "sevgi"..

    YanıtlaSil
  2. :) Konusu güzel...
    Listemde bu kitapta olsun o zaman:))
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Uzun yıllar olmuştu elime bir kitap alıp okumayalı, geçenlerde nerdeyse her blogta gördüğüm bir kitabı ''küçük mucizeler dükkanı'' aldım, aynen senin yazdığın gibi acaba ne olacak diye, her fırsatta elime alıp okuyorum. Az kaldı bitecek inşallah :) Aynı yazarın yeni bir kitabı daha çıkmış bu bitince onu okumak istiyorum, sonra inşallah senin kitabını :)

    YanıtlaSil
  4. Paylaşımın için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. duymuştum,listeme aldım bu kitabı da maaalesef bu aralar fazla okuyamıyorum. Sağol paylaşım için

    YanıtlaSil
  6. bende okumak ıstıyordum ne zmndır!

    bu arada blogumda 3 kısıye ıstedıklerı ayakkabıyı hedıye edıyorum :) cekılısıme beklerım :) sevgıler :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/2012/05/dikkat-hediye-varrrrr-giveaway.html

    YanıtlaSil
  7. bende aşk yemini isimli bir kitap aldım, ama o başkaydı, aynı isimleri taşıyan bir çok kitap var.
    İşte benim okuduğum aşk yemini'nin bir kısmı...

    Kim Krickitt Carpenter
    SONSUZ KİTAP

    “Krickitt, seni çok seviyorum. Zor zamanlarda ve ihtiyacın olduğunda seni korumaya, sana sadık, dürüst ve açık olacağıma, kendimi her ihtiyacın ve arzuna adayacağıma, hepsinden önemlisi, âşık olduğun adam olarak kalacağıma söz veriyorum.”

    Kim ve Krickitt Carpenter’ın bildikleri yaşam 24 Kasım 1993’te son buldu. Düğünleri üzerinden iki ay geçmeden korkunç bir araba kazası geçirdiler. İkisi de sağ kurtuldu ama Krickitt başından fena yaralanmıştı ve doktorlar yaşamasının imkânı olmadığını
    düşünüyordu.

    Mucize gerçekleşip de Krickitt iki hafta komada kaldıktan sonra uyandığında, kendi yaralanmalarını unutup geceler boyu başında beklemiş eşi Kim’i tanımıyordu. İlişkilerinden bihaber Krickitt beynindeki hasar yüzünden çektiği sıkıntılarla uğraşırken, Kim de evlendiği kadının aslında kazada öldüğünü anlar. Ama Kim, bir aşk yemini etmiştir; bu yemine bağlılığı tahayyül edilebilecek en zor günlerde eşinin yanında olmasını sağlar. 9.99 TL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sizin okuduğunuz kitabın konusu farklı imiş ama sizin okuduğunuz kitapta güzelmiş onuda bulursam alıp okumak isterim:)

      Sil
    2. aaa evt benim de okuduğum kitap buydu gerçekten o kadar güzeldi ki okumamın üzerinden o kadar uzun bir zaman geçmiş ki hala unutmadım gerçekten çook güzel bir kitaptı kendimi kim zannetmiştim hatta:))))

      Sil