30 Kasım 2015 Pazartesi

Kuyruklu yelek kombini

Haftanın ilk gününden herkese selamlar!...
Nasılsın sevgili okur. Bugün bildiğiniz üzere sonbaharın son günü; artık kışa yarın itibari ile ilk adımımızı atmış bulunacağız. Kış denilince herne kadar her tarafın bembeyaz gelin gibi karla kaplanmış hali gelse de; ister istemez insanın içine bir ürperti kaplıyor. Çünkü kış=soğuk ikilemesi insanın hemen aklına geldiği için....

Son baharın son demlerinde Ankara'ya kah yağmur yağdı, kah güneş doğdu. Bizde güneşin ışımasını görünce hemen kendimizi dışarı atıp, güneşin son ısısından bol bol faydalanmaya çalıştık. Yine öyle güneşli bir günde çekilmiş bir kombin ile son baharı uğurlamak istiyorum. :)

Kuyruklu yelek kombini

Kuyruklu kıyafetler son dönemlerde bildiğiniz üzere çok moda oldu. Bende O sebepten kuyruklu yeleği görünce hemen sipariş verdim. Aslında içimde bedenin uyup uymayacağı endişesi vardı. Ama Allahtan likralı bir kumaşı olduğu için hiçbir şekilde beden problemi yaşamadım. Hatta sanki benim üzerim için dikilmiş gibi cukkk diye oturdu. :D

Kuyruklu yelek kombini


5 yorum:

  1. Maasallah ne gıysenız yakışır sıze.. kuyruklu olsun eskı moda seyler olsun.... Kıyafet ayrıntı ıcındekının yuregıne bakmak gerek ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim canım. O senin bakan gözlerinin güzelliğinden.

      Sil
  2. Çok yakışmış. Siyah Renkli olması da daha bir hoşuma gitti. Bende bõyle birşey dikebilirim aslında. Güzel günlerde giyin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bence dik. Farklı ve güzel bir yelek modeli. :)

      Sil
  3. Çok güzelmiş size yakışmış....

    YanıtlaSil