19 Eylül 2014 Cuma

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLADIK HEYA... :)

Benim kuzuların, okulunda bugün ilköğretim haftası kutlaması vardı...

Kara kuzum sınıf arkadaşları ile birlikte koroda idi, hep birlikte okul şarkıları söylediler. Hele ki içlerinde bir şarkı vardı ki dilime dolandı sürekli kendimi o şarkıyı söylerken buluyorum :)

''Okula başladık heya okula başladık heya'' :) Çok komik ya bu nakaratı sürekli söylüyorum...

Çocukların dahi dikkatini çekmiş ak kuzu bana:
-Anne sadece öyle değil gerisini de söylesene diye arada beni uyarıyor. :)
Bende ona:
-Ama ben devamını bilmiyorum ki sadece bunu öğrendim deyip  :) Yine mırıldanmaya devam ediyorum :) Iğğğğ gına geldi artık ama dilimden düşmüyor :)

Ama unutacağım, yeter artık ya sabahtan bu zamana kadar aynı nakaratı söylemekten bıktım. :(


Yukarıdaki resimde o şarkıları söyleyen koro... Kırmızı kalbin altındaki, o şarkının nakaratını dilime dolayan benim kara kuzu.. :)

Koro bitiminde ise konuşmalar vede şiir ardından da bu sene okul hayatına yeni adım atan birinci sınıfları vede öğretmenleri piste aldılar.


Yine aynı şekilde kalbin altındaki ise benim küçük olan kuzu, ak kuzu :) Bu arada kafasındaki şapkayı kendisi sabah, bütün ısrarlarıma rağmen beni dinlemeyip giydi.. :) Beyefendi o şekilde çok yakışıklı oluyormuş :) Allah'ım senin yakışıklığını yerim ben... :))  Bu çocuklar okuma yazma öğrenmeden yakışıklılık vede güzellik kavramını öğrendiler. :) 
Şimdi yine bir büyük klasik sözü olarak bizim zamanımızda öylemiydi diyesim geldi :) Ama neyyse diyeyim ve ben susayım. :)

Bu arada burada da paylaştığım üzere yine çocuklara şeker dağıttılar. İlkini hadi yaptınız, ikincisini neden yaptınız ki? Onu yapmasa idiler daha iyiydi. :) Ama ben yine susup neyyse diyorum :)

Aslında aklımda o şarkıların videolarını yükleyip youtebe daha sonrada burada paylaşmak vardı. Ama daha sonradan sizlerin diline de o nakarat dolaşmasın diye vazgeçtim. :)

Okula başladık heya, okula başladık heya... :)

Tamam tamam ben kaçtım... :)

Hoşça kalın...

6 yorum:

  1. Canım maşallah Allah başarılı bir yıl nasip etsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM :9 AMİN İNŞALLAH...

      Sil
  2. Kuzularina basarili bir egitim donemi dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Kora degil o koro Türkçe'ye dikkat.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arada unuttuğum oluyor, ama ben zaten genelde dikkat ederim Suzan hanım...

      Sil