16 Eylül 2014 Salı

ETEK BU SEFERDE ŞALVAR OLMAK İSTEDİ :)

İyi akşamlar sevgili okur, bugün yine galatasarayın maçı varmış. Eeee bu tokideki ses için ne demek? Yeni bir post hazırlama zamanı var demek. :) Peki ben bu zamanı boş geçer miyim? Tabiki de ciks :)

Aslında gezi yazılarım daha bitmedi ama düşündüm de ben bu okul ve gezi yazılarını paylaşacağım diye sizlere hiiç değerlendirme çalışmalarımdan paylaşmamışım.

Cık cıkk çok ayıp ama benim değerlendirme çalışmalarımı sevip beni takip edenler için ayıp etmişim. Hatta geçenlerden hafif çemkirme şeklinde neden değerlendirme çalışması paylaşmadığım soruldu. Ama sen halen duruyor musun tokideki ses, irkil ve kendine gel ne demişler okur her zaman haklıdır... :) (BUNU DA BEN UYDURDUM)

Neyse sizlerin kafasını daha fazla bulandırmadan ben paylaşacağımı paylaşıp kaçayım. :)

Bu seferki parçam, etek olmaktan sıkılıp, yeleğe dönüş daha sonrada yelek olmaktan da sıkılıp, kız yeğenim için şalvara dönüştü... :)


Nasıl yaptığım alttaki fotoğraftan belli oluyor diye uzun uzun anlatmayacağım. Ama eğerki anlamayan yada kafasına bir şey takılan olursa yorum kısmından yada mail ile istediğiniz soruyu sorabilirsiniz...


Hoşça kalın...

4 yorum:

  1. Ne kadar yaratıcısın, hiç boş durmuyosun bayılıyorum bu huyuna:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim... Boş kalınca sıkılanlardan olduğum için :)

      Sil
  2. yaratıcılıkta sınır tanımam diyosun... bence de blogunu ve blog dostlarını çok ihmal etme.... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) evet aynen öyle sınır yok daha ne çılgın projelerim var tahmin bile edemezsiniz :) ama ben bloğumu ihmal etmiyorum ki hemen hemen iki güne bir yazı yazan çalışkan bloggerlerdenim :)

      Sil