12 Mart 2019 Salı

TASARIM ÇİKOLATALAR - TATLİSTAN

Çikolataya kadın-erkek; çoluk-çocuk herkes bayılır. Çikolata, hayatımızın vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Pastalarda, kurabiyelerde, kahvaltıda hatta Türk kahvesi yanında bile sürekli olarak tüketiriz. Çikolata İnsanoğlunun hayatına 4000 bin yıl önce Honduras'ta yaşayan yerliler tarafından kakaonun bulunmasıyla girmiş. O yıllarda kakao çekirdeklerini kullanarak lezzetli bir içecek yapan yerliler, Şimdilerde ise hayatımızda önemli bir yer eden bu muhteşem lezzeti bulmuşlar. Tabi o yıllar da bu kadar harika bir lezzetin buluşunu yaptıklarının farkında değillerdi...

TASARIM ÇİKOLATALAR

Günümüzde ise salgıladığı endorfin sayesinde mutsuz, üzgün bir insanın dahi bir dilim yemesi ile mutlu olmasını sağlıyor. Nisan ayı demek bizim için kutlama ayları demek doğum günleri ve 23 Nisan bu ayda olduğu için hediye seçimi yapmak zorunda kalıyoruz. Böyle günlerde hediye seçimi yapmakta zorlandığımız bu günlerde bence bu çikolatalardan yana kullanmak en güzeli.... Yeni keşfettiğim mutluluklar ülkesi olarak düşündüğüm tatlistan bir harika! Burada yok yok...
Doğum günü çikolataları, tıp bayramı çikolataları, sevgiliye çikolata, bebek çikolataları, söz ve nişan çikolataları gibi daha nice kutlama ve özel günler için  tasarım çikolata çeşitleri var.

TASARIM ÇİKOLATALAR

İnsan bu siteyi gezerken ağzı sulanıyor. Görüntüsü ile dahi sanki yemiş gibi seni hülyalara daldıran bir site. Üstelik yukarıdaki fotoğraf karesinde de gördüğünüz gibi özel mesajlar içeren bir paket siparişi verebilir. Yada yeni evlenecek gençler resimli çikolatalardan yaptırabilirler.

Hediye almayı kadın erkek herkes bayılır. Hele ki bu hediye tatlistan sitesindeki gibi harika lezzette özenle hazırlanmış ve paketlenmişse en suratsız insanı dahi güldürüp, mutlu edebilirsiniz. Yani bana bu şekilde paket gelse o çikolataları yemeden mutlu olurum. Çünkü lezzet olarak damakları zaten şenlendirecek katkısız madde içeriyor. Ancak kişiselleştirilmiş hediye paketleri ve çikolata çeşitleri ile yemeye kıyamayacağınız görüntülere sahip. Daha önceden de yazdığım gibi ben siteyi gezerken ağzım sulanarak, hayranlıkla gezdim. Bence sizlerde gelin bir bakın. Sizin düşündüğünüz şekilde yada hiç hayal dahi edemeyeceğiz çeşitte tasarım çikolatalar ile karşılaşırsınız.



Bana Ulaşabileceğiniz Diğer Sosyal Hesaplarım

4 yorum:

  1. Cikolata sevmeyen bir insan dusunemiyorum

    YanıtlaSil
  2. çikolatasız bir günüm bile geçmez yaaa :) petito ve kinder en çoook :) tatlistan ismi de güzelmiiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çikolataya bende bayılırım. Çocuklara aldığım abur cuburlar içinden çikolataları genellikle ben yerim ;))

      Sil