17 Şubat 2013 Pazar

BORDO PATİK MODELİ

İyi pazarlar,
Ankara da hava çok soğuk olduğu için bu hafta sonunu evde geçiriyoruz aslında çocuklar şuanda babaları ile birlikte dışarıdalar ama ben evde kalıp sizlere yazmadığım zamanlarda yaptığım bir başka şeyi göstermek için post yayınlamayı tercih ettim.

Bunu yapalı sanırım iki haftayı geçti ama o aralarda post yazmak için elim kolum kalkmadığı için sizlere yayınlayamamıştım o sebepten yayınlamak bu güne kısmetmiş.

Buda bir başka patiğim bunun rengini borda boncuklarını da gümüş renginde yapmayı tercih ettim nasıl olmuş yakışmış mı kızlar...




Patiğimin ayağımdaki vede normal halinin resimlerin koydum olmuş mu? :)) Diğer patik modellerimi görmek isterseniz buraya bakabilirsiniz...


6 yorum:

  1. hoşheldin canm elleirne sağlık nehoşolmuş.

    YanıtlaSil
  2. Bu patiklerden geçen senelerde Bende çok örmüştum ..boncuklari ayağa çok batıyor :) ellerine sağlık Seninkide çok hoş duruyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımm öylemi ama canım boncuklar üstte olduğu için benim ayağıma hiç batmıyor acaba senin ayağına neden battıki

      Sil
  3. nasıl yapıyorsunuz bu bocuklu patığın anlatırmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anlatımını resimli olarak anne kız patiği vede yapılışı postunda yaptım o posta bakarak öğrenebilirsiniz o postu okuduktan sonra halen aklınızda bazı sorular varsa yine bana buradan soru sorabilirsiniz severek size cevap veririm:)

      Sil