22 Şubat 2013 Cuma

BİR VAZOM DAHA OLDU :)

Merhabalar sevgili okurlar :)

evetttt yine ben yine karşınızdayım :)....... yok yok bu sefer kafa şişirmeye değil bir şey göstermeye geldim.:)

Sizlere yine hiç akla gelmeyecek parçaları birleştirip bir şeyler oluşturdum onu paylaşmak istedim. 


Vee işte karşınızda bu vazo görevini üstlenen şey plastik büyük bir bardaktı malum plastik şeylerden bir şeyler içmek hemi çok zararlı hemide ağza hoş olmayan tat bıraktığı için hiç kullanılmıyordu. Hatta bir ara çocukların oyuncaklarının içindeydi onlar oynuyorlardı ama bizimkiler oynamaktan sıkılınca atmak için elime aldığımda kafamda bir ışık oluştu bunu aslında değerlendirebilirim diye....:)

İlk başlarda normal bir yapışkan kağıt ile kaplamak geldi ama daha sonrasında ise yok yaaa dedim daha farklı bir şey olsun dedim ve Efe'nin küçük gelen kısa kollu gömleğini keserek kapladım.


Nasıl yaptığın resimleri maalesef elimde yok ama size kısaca söyleyeyim orta kısım gövde bölümündeki kumaşı kesip bardağa yapıştırdım. Taban kısmına ise kol kısmının ucundaki parçayı çıkarıp alta geçirdim. Ve son olaraktan en üste ise gömleğin manşet kısmını koparıp üste yapıştırdım. Sonrasında ise biraz renk katmak için Emir in ana okulundan kalma yapışkanlı simlerinden serpiştirdim. Veee böylece Efe'nin kısa kollusu vede atmaktan son anda vazgeçtiğim bardağı değerlendirmiş oldum. Nasıl olmuş beğendin mi?

Hoşça kalın.



8 yorum:

  1. Değerlendirme projelerini çok severim
    Kenarlarına elde güller yapıp dikebilirsin
    Ellerine sağlık
    İyi geceler

    YanıtlaSil
  2. Becerikli hatunun hali baskadir her zaman, ellerinize saglikk hos olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) estağfurullah kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum işte:) ayrıcada teşekkürler.

      Sil
  3. Ellerine sağlık hoş bir fikir.Selam ve sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. geri dönüşümü çok severim.buda güzel bir çalışma olmuşellerinize sağlık.bu arada bu şarkıyı çook dinliyordum özellikle ve sadece Yasemin Yıldız dan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim.Evet yasemin yıldız çok güzel söylüyor ama ben evim sensini çok sevdiğim için bu aralar bunu dinlemeye başladım:)

      Sil