15 Şubat 2013 Cuma

2013 SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI VE HEDİYESİ

Herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr,

sevgili okurlarım uzun bir aradan sonra nihayet üzerimdeki ölü toprağı attımda bloğumla vede sizlerle birlikte olabildim. Biliyorum bazen arada bir ara veriyordum ama daha önceden hiç bu kadar uzun bir ara vermişliğim olmamıştı o yüzden bu sefer bloğa dönmesi biraz zor oldu insan biraz uzun ara verince araya cidden soğukluk geliyormuş hiç yazmak içimden gelmedi sürekli ertelemek zorunda kaldım.:(

Herneyse fazla uzatmayalım daha ileriki postlar da sizlere neler yaptığımı vede hayatımda neler değiştiğini zamanla anlatırım:) bolca zamanımız olacak inşallah...amin diyelim lütfen.:)

Dün hepinizin de bildiği gibi sevgililer günüydü o sebepten herkesin geçmiş sevgililer gününü kutlarım:) nasıl geçti arkadaşlar umarım iyi geçmiştir.

Benim geçen seneki sevililer günü hediyesi vede aldığım hediyeyi unutan yada tekrardan görmek isteyen olursa buraya vede buraya alayım...:)

Bu sene ise öyle el emeği bir şey yapmadım aksine ihtiyacı olan bir şey aldım ona keten bir pantolon aldım. İhtiyacı olduğu için çook sevindi. ''Aşkım bana ne mi almış? O da bana bir çiçek vede inci bir kolye almış.:)''





















Resimlere gelince arkadaşlar bende genellikle bir unutkanlıktır gittiği için resim çekmeyi unuttum ancak sofrayı kurduktan sonra ben hazırlanmaya giderken Emir'e 'Oğlum masanın resmini çek' demiştim. Canım kuzumun çektiği o resim var elimde.



Hediyelerimin resmini ise şimdi çektim ama benim hediyemin resmini maalesef çekemedim çünkü eşim sabah işe giderken o pantolonu giyip gitti...

Hııı bu arada biz sevgililer gününü sevgililer günü olarak kutlamıyoruz Efe'min tabiri ile mutlular günü olarak kutlamaya başladık:)) Efe'nin öyle demesi çok hoşumuza gidiyor sürekli ona soruyoruz 'oğlum bugün ne günü diye ?' oda  'anne bugün mutlular günü onu kutluyoruz ya unuttun mu?' diyor ha ha haaaa bu çocuk hakikaten bir alem ya canım oğlum nerden geliyor böyle şeyler aklına inan kestiremiyorum.


4 yorum: