9 Nisan 2012 Pazartesi

ÇEYİZİMDEN ESİNTİLER

Selamün Aleyküm arkadaşlar, babaannem halen bende olduğu için pek blogla ilgilenemiyorum sizin yazdıklarınıza yorumlar yapamıyorum kusura bakmayın, ama elimden geldiği kadar arada bir girip sizlerin paylaştıklarınızı okuyorum bunu belirtmek isterim.

Bir önceki postumda da dediğim gibi bahar temizliği yapmıştım. İşte o zaman sandığımın içinide açıp içindekilerini havalandırıp sandığın içini silip yeniden yerleştirdim. Bu işlemleri yaparken çıkardığım çeyizlerimin birkaçının resmini çektim sizlerle paylaşmak için.

 Şimdide buyrun çeyizime bakmaya :)) pek fazla birşey çekmedim. Sebebine gelirsek önce aklıma gelmedi diğerlerini güzelce katlayıp yerleştirdim havlu ve çarşafları katlarken aklıma geldi bende onları çektim diğerlerini tekrar dağıtıp resmini çekmeye açıkçası biraz üşendim. O yüzden onları sonra çeker sizlerle paylaşırım...




































Hoşça kalın.


7 yorum:

  1. hemen hemen benzer ve aynı örneklerden benim çeyizimde de var herkeste olduğu gibi..havlu kenarları müthiş.hepsi birbirinden güzel.Maşallah canım kullan değişik değişik..yada oğlanlara sakla.

    YanıtlaSil
  2. eviminhuzuru ikimizi mim'lemiş orada gördüm sitenizi. izlemeye aldım. ben de beklerim ;)

    YanıtlaSil
  3. hepsiii biririnden guzem canim benim guzel gunlerde eskit insallah
    aaah ceyiz hepsini ozene bozene koyuyoruz gunu geldiginde kullanmak icin ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepsi de güzelmiş gülerek kullan, benimkiler baza altı bekliyorlar. Havlularımı tükettim, artık dantelli falan uğraşamam valla. Sen sakla hatıra olarak bir kaçını

      Sil
  4. merhaba canım benim...belki sende saklar evladının çeyizine koyarsın bunlardan..el emeği ne güzel..fazla uğrayamadım son zamanlarda bloğuna..çok öpüyorum..hoşçakal:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım hoşgeldin:) evet canım bende öyle düşünüyorum ileride çocuklarıma vereceğim.bende seni öpüyorum:))

      Sil