29 Eylül 2017 Cuma

Toker Bebe Alışverişim

Merhabalar arkadaşlar. İnstragramda paylaştığım üzere çarşamba günü kızım için eve bir paket geldi. Online bebek alış-verişi yapmak bildiğiniz üzere biraz riskli bir durum. Çünkü bebeklerin narin cildine her kumaş türü uymuyor. Online alış-verişte ise kumaşların cinsini anlamak pek mümkün olmuyor. Geçen hafta bir mail ile tanıştığım toker bebe kaliteye öncelikle önem veren  Ankara da bulunan bir e ticaret mağazası...
Anne-bebek, Araç-gereç, bakım-banyo, bebek bezi ıslak mendil, bebek odası, beslenme, oyuncak ve giyime dahil bir sürü ürünü bağrında barındırıyor.



Siteye şöyle bir göz atayım diye girdim. Ama bir türlü çıkamadım. Özellikle bebek giyim kategorisi o kadar kaliteli ve güzel ki ücret sınırı olmasa hemen hemen hepsini sipariş etmek isterdim :)

Ben şimdilik o ürünler arasında kızımın en çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm bu ürünleri aldım. Malum önümüz kış. Havalar soğumaya başladı. Bizde kızımla abilerini okula bırakmak için sık sık dışarı çıkıyoruz. Soğuk havalarda dışarı çıkarken giymesi için bir tanede lacivert ve beyaz yatay çizgili bir mont siparişi verdim. Ürün elime gelince kumaşın yumuşaklığı ve dokusu öyle güzel ki hiç tereddüt dahi etmeden kızıma giydireceğim tarzda bir ürün ile karşılaştım.




Vee ayakkabı-şapka bu günlerde indirimde olduğu için ücreti oldukça uygun olan bu ikili takım ile kokoş olan küçük hanımların kokoşluğuna kokoşluk katacak cinsten. Biz okula giderken bu ikilimizi sürekli kullanıyoruz.

Doğum yapacak olanlar yada yakını doğum yapacak olanlar bence sizlerde e-toker.com  sitesine bir göz atmadan bebek alış-verişi yapmayın. Çünkü şuanda 200 TL alış veriş yapanlara anında 50 TL indirim var. Üstelik kaliteli ürünler yanında sitede devamlı her sorunuzu cevaplayan canlı destek ile çok kolay bir alış-veriş yapmanız mümkün...

2 yorum:

  1. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla mutlulukla giysin cicilerini bebiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkür ederim. Amin inşallah canım 🤗

      Sil