8 Eylül 2017 Cuma

İndirimli Alış Veriş Yapmanın Yolu

Türk milleti olarak pazarlık yapmayı çok seven insanlarız. Alacağımız bir ürünü illaki satıcının söylediği rakamın 2-3 kuruş altını almalıyız. Ancak o zaman huzurlu bir alış-veriş yapmış oluruz. Yoksa diğer türlü 'kazık' olarak tabir ettiğimiz aldatıldık anlayışı hemen kafamızda dolaşır. Ve o alış- verişten pek memnun olarak ayrılmayız. Hatta indirim yapamadığımız için bir daha ki alış-verişimizi oradan yapmaktan kaçınırız.

İndirimli Alış Veriş Yapmanın Yolu

Teknoloji çağında yaşadığımız için artık öyle çarşı pazar gezip; ihtiyaçlarımızı almak yerine market ihtiyaçlarımıza kadar online olarak yapıyoruz. Online alış-verişlerimizde de indirimli ürünler almak yine pazarlık yapma mantığında da olduğu gibi piyasadaki ücretin 2-3 kuruş altı ürün almak için geniş çaplı bir araştırma yapmaya çalışırız. Tabi buda zaman kaybı. Zaman en değerli varlığımız iken o değerli varlığımızı 2-3 kuruş indirim için harcamakta akıl karı değil. Eeee o zaman ne yapmamız gerekli? İndirim yapan mağazaların indirim kodlarını bulunduran siteleri takip edip, İndirimleri kapmalıyız. İndirimkuponum.net sitesinde indirim yapan gitti gidiyor, boyner, terndyol, koton gibi güvenli mağazaların indirim kodları var. Üstelik bu indirimler bazen anında 100 TL indirim şeklinde olduğu gibi bazende %50 indirimler dahi oluyor. Siz bu siteden alış-veriş yapacağınız sitenin indirim kodunu alıp öyle alış-verişinizi yapın. Bu mantıkta aslında online pazarlık yapmak gibi. Buradaki tek fark pazarlığı siz değilde sizin yerinize indirimkuponum.net sitesi yapmış oluyor.

Amerika da çok yaygın olan indirim kodu anlayışı artık Ülkemizde de yayılmaya başladı. Pazarlık yapmaktan maddi açıdan çok manevi açıdan rahat hisseden Türk milletimiz için bu indirim kodları ilaç gibi geldi. Böylece manevi açıdan içi rahat ettiği gibi cebinde paralarda kalacak. Üstelik indirim kodu yapan mağazalarda bu kodlar sayesinde sitelerine daha fazla müşteri çektikleri için onlar içinde karlı. Yani anlayacağınız bu kuponlar sayesinde alıcının yüzü gülerken, ürün satan satıcınında yüzü de gülmüş olacak.

Trendyol mağazasının yaptığı trendyol indirim kodu sayesinde sepetin yarısını öde şeklinde bir kod dahi kapabilirsiniz. Alış veriş yaparken kar etmeyi kim istemez ki? Eğer sizde avantajlı ve indirimli bir alış-veriş yapmak istiyorsanız bence siteye hemen bir göz atın!...

2 yorum: