1 Şubat 2017 Çarşamba

Sevgiliye Seçebileceğiniz En Özel Hediyeler

Şubat ayının ilk gününden herkese selamlar!
Bu ay sevdiğiniz kişileri ne kadar çok sevdiğinizi dile getirme ve onları mutlu edecek ufakta olsa jestler yapma ayı.
Kilişegelmiş sevginin günü olmaz sözüne kulaklarınızı kapayıp, sevdiklerinizi mutlu edin. Çünkü hayat gerçekten de çok kısa. Belkide sevdiğiniz kişiye bu son kez mutlu etme onu sevdiğini söyleme günüdür.
Üstelik sevdiğin kişi, denilince benim aklıma sadece sevgili gelmiyor. Sevdiğin annen ve baban olabilir, eşin olabilir, çocukların olabilir, arkadaşın olabilir, iş arkadaşın olabilir, hatta çok sevdiğin bir komşun dahi olabilir. Benim hayatımda en değerli ve sevdiğim kişiler eşim ve çocuklarım olduğu için bende onlar için ufakta olsa bir hediye aldım.




















Hediyerengi.com sitesinde sevgiliye özel 4 lü kupa bardak kulesi.... Tam bizim ailemizin sayısınca olan bu bardaklar ile ailecek yaptığımız 'sevgi dolu sohbetlerde bizime eşlik eder' diye düşündüm. Siteye siparişimi cuma günü verdim. Pazartesi günü hemen paket elime ulaştı. Üstelik öyle muntazam ve özenli bir paketleme olmuş ki bardaklarım da hiçbir şekilde ne kırılma nede çatlama olmadan sapasağlam elime ulaştı.

Bardak kulemiz evimize gelince; hemen çocuklar bardakları ailemize paylaştırdılar bile. O günden beri her yaptığımız kahvaltıda çayımızı o bardaklar ile içiyoruz. Ve her zaman bardağı görünce de birbirimize '....(anne,baba,çocuklar) seni seviyorum' diyoruz.

Siteyi ben şöyle bir göz atınca bayıldım. Çünkü sitede çok orijinal vede özel hediye seçeneği var. Üstelik seçtiğiniz hediyeleri isme özel olarakta yaptırabilirsiniz. Evet ben o an için kalpli kupa kulesinin ailemize en uygun hediye olduğunu düşündüm. Ancak bazı parçalarda aklımda kalmadı değil, doğrusu. İsterseniz şimdi sizlere aklımın kaldığı parçaları paylaşayım. Belki size de fikir olurda sevdiğiniz kişilere ufak çaplı jestler yaparsınız. Hııı güzel olmaz mı? ;)

Sevgiliye Seçebileceğiniz En Özel Hediyeler

* Bankta oturan romantik çift temalı masa lambası. Bence çok romantik bir hediye olur. Özellikle gece ders çalışan yada masa başında iş yapan sevdiğiniz bir kişiye hediye ederseniz. Lambayı her kullandığında aklına gelirsiniz.

Sevgiliye Seçebileceğiniz En Özel Hediyeler

* İsme özel kalpli ledli gece lambası da isme özel olması sebebi ile aldığınız kişinin kendini özel hissetmesini sağlayacağınız çok şirin bir hediye...

Sevgiliye Seçebileceğiniz En Özel Hediyeler

* Aşk temalı çalar saatte çok güzel bir hediye bu saatten bir tane yatak odamıza düşünüyorum. Saate bayıldım...

Sevgiliye Seçebileceğiniz En Özel Hediyeler


* Ayy ayyy bayıldığım başka bir hediye kalp temalı tebeşirli kendi notunu üzerine yazıp, verebileceğin bir başka kupa... Üstelik bu kupanın üstüne her gün farklı notlar yazabilirsiniz.

Sevgiliye Seçebileceğiniz En Özel Hediyeler

* Sevgiliye özel romantik ahşap ev ve tapusu da çok ince bir hediye olmaz mı? Bence olurdu....

Oooo daha çok var. Şimdi tüm sevgililer günü hediyesi seçeneğini buraya eklemek olmaz. En iyisi mi siz bu siteye kendiniz bir göz atıp, hediyenizi kendiniz seçin.

Her daim sevdiğinizi söyleyeceğiniz vede sevildiğinizi duyacağınız sevdikleriniz hayatınızda olması dileği ile...


2 yorum: