23 Şubat 2017 Perşembe

Denebunu Şubat Ayı Kutusu İçeriği Ve Kutuyu Değerlendirme Fikri

İnstragramdaki bloggerler tarafından öğrendiğim denebunu.com sitesine bende hemen üye oldum. Ki zaten üye olmakta çok basit. Sizin hakkınızda bilgi sahibi olmak için anket doldurmanızı istiyorlar. Siz anket sorularını cevaplayarak üyeliğinizi %100 yaptıktan sonra her ay dağıtılacak üründen size uygun olanı belirleyip, mail yolu ile size ulaşıyorlar. Sizde hemen ürünleri denemeyi kabul ettikten sonra 5 gün gibi kısa bir süre içinde kutu elinize ulaşıyor.

Site henüz yeni. Kasım ayında ilk kutu dağıtımını gerçekleştirdi... O yüzden ufak tefek aksaklıkların olması çok normal. Bunu yazıyorum çünkü hemen google şikayet formu kurulmuş bile... ;)

Benim şubat ayı kutum sapasağlam ve geleceğini bildiğim ürünler geldi. Tamam içindeki ürünler tester boyunda oluyor. Ancak kutunu ambalajı bir harikaydı. Mint renginde kalpli şirin mi şirin bir kutuydu. Resmen kutu ile aşk yaşadım. Tabi bu kutuyu değerlendirmeden duramazdım. Değerlendirdim de... Postun alt kısmında nasıl değerlendirdiğim mevcut.

İsterseniz şimdi dene bunu şubat ayı kutusunun içinde benim için neler varmış, hep birlikte göz atalım...

Denebunu Şubat Ayı Kutusu İçeriği


Kutunun İçeriği

  • Nestle Lifita Yulaf Gevreği 210 g
  • Perwoll Bakım ve Onarım 5 Yıkama
  • perwol Bakım ve Onarımın çerçeveli buzdolabı magneti
  • Maccosmetıcs dende %20indirim kuponu vardı
  • Ve sevgililer günümü kutlayan kırmızı renkli bir kart vardı...

Şimdi de isterseniz bu şirin kutuyu nasıl değerlendirdim. Hep birlikte görelim...

Denebunu Şubat Ayı Kutusu İçeriği Ve Değerlendirme Fikri


Kutunun bir parçasını, çocukların doğum günlerinde genellikle tercih edilen pvc kaplanmış amerikan servisi yaptım. hatta hemen bu sabah, yaptığım kahvaltıda kullandım bile. Cıvıl cıvıl renkleri ile insanın içini açan şirin bir amerikan servisine sahip olmuş oldum.

Denebunu Şubat Ayı Kutusu İçeriği Ve Değerlendirme Fikri


Kutunun diğer kalan parçalarından ise hemen hemene herkesin aklına gelen kitap ayraçlarından yaptım. Böylece mint yeşil renginde üzerinde pembe pembe kalpleri olan 4 tane kitap ayraçlarım oldu...

Diğer aylarda bakalım nasıl bir kutu ile ne tarz ürünler gelecek. Bekleyip hep birlikte görelim...

0 comments: