31 Ekim 2012 Çarşamba

OĞLUMUN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Merhabalar arkadaşlar,
bugün sizlerin karşısında gecikmiş bir post ile karşı karşıyayım. Bu postum da oğlumun, Cumhuriyet bayramı kutlamasını resimlerle birlikte bahsetmek istiyorum.

Bu kutlama aslında oğlum için ilk değil, hatırlarsanız geçen sene kreşte yıl sonu şenliklerinde de sınıfla birlikte koraya katılmıştı. Ama yinede oğlum bu kutlama için çok heyecanlıydı daha bir kaç hafta önceden o günü sürekli sorarak tabiri caizse, dört gözle bekliyordu.:)

Cumhuriyet bayramı kutlamasında oğlum yine bir korada idi, sınıf öğretmenleri cumhuriyet şarkılarından oluşan bir kaç şarkıyla onları hazırlamış.


Altı günlük bayram tatilinde bile aklında, yapacakları Cumhuriyet Bayramı Kutlamasında idi. Öyle ki ara ara söyleyecekleri şarkıyı ağzında mırıldanırken görüyordum. Onun o halleri beni hep, benim ilkokul hallerimi hatırlattı:)) çok duygulandım. Çünkü bende 23 Nisan bayramında folklor oyununda idim bende aynen onun gibi 23 nisanın gelmesini iple çekerdim.( Heyy gidi günler heyy haha haaa) Bir an eski günler yine gözümden bir film şeridi gibi geçti. Herneyse sözü fazla uzatmadan sizlere oğlumun kora de şarkı söylemek için piste çıktıklarında sıraya geçerken hallerini çektiğim resimleri yayımlayacağım. Çünkü şarkıları söylerken onları kameraya çektiğim için, o hallerinin resmini pek çekemedim.



Cumhuriyet bayramı oğlum için yazıyorum çok güzel geçti. Nereden mi anladım? Çünkü halen arada çektiğim videoyu izleyerek o gün hakkında söz ediyor:)) canım kuzum halen o günün etkisinden kurtulamadı. Benim için ise güzel, oğlumu izlerken biraz buruk, biraz heyecanlı idim ara ara gözleri minde yaşlandığı anlar oldu ama kimseye göstermeden sildim.:))


Törenden sonra ise, sınıflarına geçtikleri anda öğretmeni beslenmelerini yapmalarını söylediği zaman onları, beslenme yaparken çektiğim resim...



Vee son olarak kapanışı ise, oğlumun elma yerken çektiğim resmi ile olsun.:)



6 yorum:

  1. maşallah yakışıklıya, büyümüş de bayrama katılırmış. öptüm kocamman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım:) evet öyle ya bazen diyorum bu çocuk ne çabuk büyüyyor...

      Sil
  2. biz anneler için ne büyük mutluklar bunlar,sen ne güzel bayram da onunla birlikteymişsin,ben malesef gidemedim.maşallah o'na...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet en büyük mutluluklar inşallah daha büyük güzel mutluluklar görmeyi Allah tüm anneler nasip eder.Sizin adınıza üzüldüm umarım başka bayramlara vede törenlerde Allah gitmeyi nasip eder.

      Sil
  3. MAŞALLAH DELİKANLIYA,PEK DE YAKIŞIKLI OLMUŞ.DARISI BENİM TORUNUMA İNŞALLAH..BANA DA BEKLERİM:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Allah razı olsun:) bu arad amin inşallah senin torunun başınada en güzelleri gelir.

      Sil